Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μυθική εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό για την Εθνική ομάδα πόλο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας μας κάνει και πάλι περήφανους και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουγγαρίας με 9-6!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας μας κάνει και πάλι περήφανους και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουγγαρίας με 9-6!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο προκρίθηκε η Εθνική μας ομάδα πόλο που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουγγαρίας με 9-6!

Η εθνική μας ομάδα ήταν έτοιμη να γράψει ιστορία απέναντί της η Ουγγαρία των 9 Χρυσών Μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες όμως οι Έλληνες πάλεψαν σαν ήρωες και πλέον στόχος είναι μόνο το χρυσό στον τελικό της Κυριακής (10:30)!

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα και άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα με αριθμητικό πλεονέκτημα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε στο 2-0 με τον Γκιουβέτση με τον Βάμος να μειώνει σε 2-1 πέντε δεύτερα πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Η Ελλάδα προηγήθηκε ξανά με 3-1 με γκολ του Αργυρόπουλου. Οι Ούγγροι μείωσαν αμέσως με τον Ζάλανκι και στο υπόλοιπο δεύτερο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι με τη «γαλανόλευκη» να εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα.

Στο ξεκίνημα στο τρίτου οκταλέπτου η Ουγγαρία ισοφάρισε με τον Πάστζορ. Η Ελλάδα όμως και πάλι έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία.

Με το τρίτο προσωπικό γκολ του Αργυρόπουλου, η Ελλάδα έφτασε στα 4-3 και ισοφαρίστηκε με τον Μάνχερζ στα μισά του τρίτου οκταλέπτου. Πάλι όμως μίλησε το ταλέντο και η εκτελεστική δεινότητα του Στέλιου Αργυρόπουλου που με ακόμη γκολ σημείωσε το 5-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο.

Με γκολ του Μάνχερζ οι Μαγυάροι ισοφάρισαν σε 5-5 στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Η Ελλάδα όμως είχε και πάλι απάντηση και προηγήθηκε ξανά με 6-5 με τον Φουντούλη ενώ έφτασε στο 7-5 με τον Βλαχόπουλο.

Η Ουγγαρία μείωσε με τον Βάργκα αλλά η «γαλανόλευκη» με Γκιουβέτση και Σκουμπάκη έφτασε στο 9-6 με τους Ούγγρους να δείχνουν αποσυντονισμένοι. Το ματς ολοκληρώθηκε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να κλαίει από συγκίνηση και να περιμένει πλέον με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό προκειμένου να φέρει το χρυσό στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Πάλη: Ήττα και αποκλεισμός για Πιλίδη στα 65 κιλά ελευθέρας

Στίβος: Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης ημέρας

Στις φλόγες μάντρα αυτοκινήτων στις Αφίδνες – Μεγάλες εκρήξεις – video