Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα.

Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Φυσικά στις αποσκευές του ο Ολυμπιακός είχε το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague γυναικών, το οποίο κατέκτησε το Μεγάλο Σάββατο (1/5) μετά το 9-8 επί της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό. Έτσι οι...

Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα.

Φυσικά στις αποσκευές του ο Ολυμπιακός είχε το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague γυναικών, το οποίο κατέκτησε το Μεγάλο Σάββατο (1/5) μετά το 9-8 επί της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Έτσι οι προπονητής Χάρης Παυλίδης πρωταθλήτριες Ευρώπης επέστρεψαν στην χώρα μας με το με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους, το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό τους και το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης ανά χείρας.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκες γοργόνες» αφίχθησαν λίγο μετά τις 1:00 τα ξημερώματα στο “Ελ. Βενιζέλος” και στη συνέχεια μετέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της αποστολής.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης μαζί με μέλη της Διοίκησης προκειμένου να τους συγχαρούν για τον θρίαμβο στη Βουδαπέστη.

Έτσι μετά το «πάρτι» που στήθηκε στην Ουγγαρία, ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχει στη γιορτή όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες.

Φωνές, τραγούδια και καπνογόνα συνέθεσαν ένα πανηγυρικό σκηνικό, αντάξιο της μεγάλης επιτυχίας που πέτυχαν για το ελληνικό πόλο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα οι πολίστριες των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Δείτε στιγμές από την υποδοχή και τους πανηγυρισμούς

Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα. Αποθέωση και γιορτή! Φοβερές στιγμές βίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επέστεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) στην Ελλάδα.