Ολυμπιακός – Γλυφάδα 11-2: Με περίπατο πάει για το 20ο!


Κώστας Ευθυμιάδης

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 11-2: Με περίπατο πάει για το 20ο!


Με χαρακτηριστική ευκολία, ο Ολυμπιακός διέλυσε την Γλυφάδα με 11-2, στον δεύτερο ημιτελικό του Φάιναλ-4 του κυπέλλου πόλο ανδρών στο Καρπενήσι.

Αποστολή στο Καρπενήσι: Κώστας Ευθυμιάδης

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα το ματς στην επίθεση (έχασαν αρκετές επιθέσεις ακόμη και στον παίκτη παραπάνω), κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 2-0. Μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου όμως, οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου πήραν… φόρα και άρχισαν τον καταιγισμό. Με πρώτο «βιολί» τον Γούνα (4 τέρματα), έφτασαν εύκολα στη νίκη και αύριο (19/1) στις 14:00, θα διεκδικήσουν τον 20ο τίτλο της ιστορίας τους στο κύπελλο Ελλάδας στο πόλο, απέναντι στην Βουλιαγμένη, που νωρίτερα κέρδισε με 11-1 το Περιστέρι.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 5-1, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ., Κάκαρης 1.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτσιάλης, Μπραΐμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου, Γαλάνης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.


Sportime Extras