×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός – πόλο: Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής


    Sportime Team

Παναθηναϊκός – πόλο: Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής


Παναθηναϊκός – πόλο: Στον αγώνα που είχε το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο υπήρξε ένταση στο τέλος του ματς. Οπαδοί προσπάθησαν να ρίξουν τον διαιτητή της αναμέτρησης στην πισίνα.

Αναλυτικά στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του ματς έγραψε χαρακτηριστικά για το περιστατικό:

«Κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία έγινε μεταφορά των πάγκων των δύο ομάδων στην απέναντι πλευρά για αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 4.56 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου από τον διαιτητή Κωνσταντινίδη Ανέστη διότι του πέταγαν νερά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και για να κάνει συστάσεις στους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε ο έφορος του Παναθηναϊκού κ. Δημήτρης Σελετόπουλος, με κόκκινη κάρτα, λόγω έντονης και συνεχόμενης διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός – πόλο: Πήγαν να ρίξουν τον διαιτητή στην πισίνα!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπιασαν τον διαιτητή Χατζηαναστασίου Ιωάννη από τα ρούχα και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν και να τον πετάξουν στην πισίνα. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι και το γεγονός έλαβε τέλος.

Ο κ. Αυγουλέας, αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ήρθε στη συνέχεια στα αποδυτήρια των διαιτητών και ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα