Περιστέρι – Βουλιαγμένη 1-11: Καταιγιστική και με ρεκόρ!


Sportime Team

Περιστέρι  – Βουλιαγμένη 1-11: Καταιγιστική και με ρεκόρ!


Μια καταιγιστική Βουλιαγμένη, πήρε ρεβάνς από το Περιστέρι στην ήττα του πρωταθλήματος, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο στο Καρπενήσι.

Αποστολή στο Καρπενήσι: Κώστας Ευθυμιάδης

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν, διέλυσε τους πιτσιρικάδες του Περιστερίου με 11-1, κάνοντας νέο ρεκόρ άμυνας στην ιστορία της διοργάνωσης! Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Ολυμπιακός που είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 14-2 στα ημιτελικά του 2016. Το Περιστέρι που δεν είχε τους ξένους παίκτες του, κατάφερε να σκοράρει στο 3:20 πριν το τέλος του αγώνα με τον Κλήμο, γλιτώνοντας τουλάχιστον το μηδενικό στην επίθεση, αλλά και πάλι έκαναν αρνητικό ρεκόρ στα 20 χρόνια που διεξάγεται Φάιναλ-4.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βουλιαγμένης, ήταν ο Δημήτρης Τίγκας, που σκόραρε τέσσερις φορές.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-3, 1-4

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Τσιφτσής, Γιαννουλάτος, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαΐτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής, Τσαλίκης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γουβής, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας 4, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης, Χριστοφορίδης, Δήμου.


Sportime Extras