Πόλο: Επανέναρξη σε Α1 ανδρών και γυναικών


Βασίλης Μπαντής

Πόλο: Επανέναρξη σε Α1 ανδρών και γυναικών


Πόλο: Η ΚΟΕ με σχετική της ανακοίνωση ενημέρωσε για την άμεση επανεκκίνηση σε Α1 ανδρών και γυναικών. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα!

Πόλο: Στις 3 και 4 Μαρτίου αρχίζουν και πάλι τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΚΟΕ και μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων, η δράση επιστρέφει.

Λόγω του κορονοιού τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020. Μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Όπως αποφασίστηκε δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαίου, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαϊου.

Δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών, επαναρχίζει στις 4 Μαρτίου, επίσης με την 6η αγωνιστική και η κανονική του περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαίου.

Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.

Στις Ειδικές Προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες ημέρες, θα αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras