Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-5: Mε αέρα πρωταθλήτριας


    Sportime TeamΟ Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε από τη Βουλιαγμένη, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, επικράτησε με το σχεδόν… ποδοσφαιρικό 5-3 στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 1-0 στη σειρά και το Σάββατο (19/1) έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους να φθάσουν στη 2η νίκη και να μπουν στη γ’ φάση (θέσεις 1-4) με έξι βαθμούς, ενώ η χαμένη της σειράς θα συνεχίσει με τρεις βαθμούς.

Σε πρώτο πλάνο οι άμυνες

Οι άμυνες είχαν τον κυρίαρχο λόγο στο ντέρμπι του Λαιμού και τα οκτώ συνολικά γκολ το μαρτυρούν.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι από την Ιωάννα Χυδηριώτη, στο μοναδικό γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ από τις Τσουκαλά και Ελευθερία Πλευρίτου, στα πρώτα δύο λεπτά του β’ οκτάλεπτου και το ημίχρονο βρήκε τη Βουλιαγμένη να έχει προβάδισμα ενός γκολ 3-2.

Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα η Βουλιαγμένη δεν βρήκε άλλο γκολ και οι «ερυθρόλευκες» το εκμεταλλεύτηκαν.

Η Χριστίνα Τσουκαλά με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της γ’ περιόδου, σημείωσε ένα γκολ ψυχολογίας για το 3-3 κι όλα κρίθηκαν στο 4ο οκτάλεπτο.

Εκεί, η Ελευθερία Πελυρίτου έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό 4-3, (4:21) και η Αλκηστη Αβραμίδου «σφράγισε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3, 3:09 πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 0-1, 0-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου Αθ., Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ, Ιωαννίδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Κοκκινάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπάκλιγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.