Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ταχυτήτων, μετά από πρωτοβουλία της συντονίστριας του τομέα, Ιωάννας Σιώμου.

Έγινε μια πρώτη επαφή με την συντονίστρια ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου, με μια γενική συζήτηση και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές του τομέα.

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ταχυτήτων, μετά από πρωτοβουλία της συντονίστριας του τομέα, Ιωάννας Σιώμου.

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom και ήταν ουσιαστικά μια πρώτη γνωριμία και μια καταγραφή των προβλημάτων και άλλων ζητημάτων που μπορούν να αντιμετωπίζουν οι προπονητές.

Παρόντες ήταν και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο υπεύθυνος των κατηγοριών Κ20 και Κ18 Στέφανος Ματάκης.

Απουσίαζε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο οποίος ταξίδεψε στο Βελιγράδι.

Από τους τεχνικούς που μετείχαν σε αυτή τη συζήτηση απουσίαζαν ο Μπάμπης Σδρόλας και ο Κώστας Κοτσίδης, ενώ είχε ενημερώσει ότι δεν θα μπορούσε να παραστεί λόγω οικογενειακών λόγων ο Κώστας Χήτας.

«Ήταν μια γενική συζήτηση και μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας. Έγινε και μια ανάλυση για τη νέα δομή και πως θα λειτουργούν οι τομείς. Ουσιαστικά ήταν μια πρώτη επαφή με τους ομοσπονδιακούς προπονητές», λέει στο Sportime η συντονίστρια των ταχυτήτων και ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου και συνέχισε. «Σε ό,τι αφορά πιο συγκεκριμένα ζητήματα, έγινε καταγραφή για προβλήματα σε στάδια τριών πόλεων, σε Τρίκαλα με το ταρτάν, στην Κομοτηνή για τη διάθεση του γηπέδου και στα Χανιά με τις εργασίες που γίνονται και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επιστολές ώστε να μπουν χρονοδιαγράμματα και να υπάρχουν λύσεις. Στα Τρίκαλα για το θέμα του ταρτάν, στην Κομοτηνή την άδεια από το πανεπιστήμιο και στα Χανιά να δοθεί ένας διάδρομος για προπόνηση. Επίσης, τέθηκε το θέμα ότι σε πολλά γήπεδα μπαίνουν διάφοροι εμποδίζοντας τους πρωταθλητές να προπονηθούν απρόσκοπτα. Από εκεί και πέρα αναφέραμε πως προτεραιότητα θα είναι και τα καμπ, ενώ σημειώθηκε πως είναι απαραίτητο να ανεβαίνουν σε ειδική πλατφόρμα και βίντεο από τις προπονητικές συγκεντρώσεις και τον τρόπο που εκτελείται μία προπόνηση», κατέληξε η Ελληνίδα προπονήτρια, που γυμνάζει τις πρωταθλήτριες στα εμπόδια Ελισάβετ Πεσιρίδου και στο ύψος Τατιάνα Γκούσιν, ενώ στην Αθήνα γυμνάζεται υπό τις οδηγίες της η Μαυροβούνια πρωταθλήτρια Μαρίγια Βούκοβιτς, ενώ στο γκρουπ είναι και η Σοφία Ιωσηφίδου.

 

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο