Αλεξάντρα Ταβερνιέρ, Νεο ρεκορ Γαλλίας στην σφυροβολία

Η Αλεξάντρα Ταβερνιέρ, σημείωσε νέο ρεκόρ Γαλλίας στην σφυροβολία σε μίτινγκ που διεξήχθη στην πόλη Λυόν της Γαλλίας. Με νέο ατομικό ρεκόρ. Η Ταβερνιέρ, έστειλε την σφύρα στα 74.94 και έτσι έσπασε και το προσωπικό της ρεκόρ για δέκα πόντους. Η Γαλλίδα, πριν την χθεσινή της βολή, είχε ρεκόρ 74,84.  Το ρεκόρ αυτό, ήρθε από...

Η Αλεξάντρα Ταβερνιέρ, σημείωσε νέο ρεκόρ Γαλλίας στην σφυροβολία σε μίτινγκ που διεξήχθη στην πόλη Λυόν της Γαλλίας. Με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Ταβερνιέρ, έστειλε την σφύρα στα 74.94 και έτσι έσπασε και το προσωπικό της ρεκόρ για δέκα πόντους. Η Γαλλίδα, πριν την χθεσινή της βολή, είχε ρεκόρ 74,84.  Το ρεκόρ αυτό, ήρθε από το πουθενά για την Αλεξάντρα Ταβεριέρ, αφού δεν είχε δείξει σημάδια ότι θα μπορούσε αυτήν την περίοδο να γράψει τέτοια επίδοση.  Μάλιστα, η επίδοση της, δίνει ελπίδες στην ίδια για καλύτερη συνέχεια. Καθώς, είναι το πρώτο της ατομικό ρεκόρ από το 2015.

Η βολή της Αλεξάντρα Ταβερνιέρ, την κατατάσσει  στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για φέτος, σε μια χρονιά όμως που ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία οι επιδόσεις μιας και δεν υπάρχει επίσημη διεθνής διοργάνωση την φετινή χρονιά.

Η “αργυρή’ πρωταθλήτρια Ευρώπης, πραγματοποίησε τον πρώτο της αγώνα για φέτος. Αν αναλογιστεί κανείς όλα όσα συνέβησαν την φετινή χρόνια, με την έξαρση της πανδημίας του Covid-19, την μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις, αλλά και τις συνθήκες γενικά, η επίδοση της Αλεξάντρας Ταβερνιέρ δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί εξαιρετική.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο