ΣΤΙΒΟΣ

Αναβλήθηκε το παγκόσμιο κλειστού στίβου!

Την αναβολή του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ανακοίνωσε πριν από λίγο η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου(World Athletics)! Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου,  που θα γινόταν στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας,  είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2021 η οποία αναβάλλεται λόγω της πανδημίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, αναβάλλεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Μιας και είχε συμβεί το...
Αναβλήθηκε το παγκόσμιο κλειστού στίβου!

Την αναβολή του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ανακοίνωσε πριν από λίγο η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου(World Athletics)!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου,  που θα γινόταν στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας,  είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2021 η οποία αναβάλλεται λόγω της πανδημίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, αναβάλλεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Μιας και είχε συμβεί το ίδιο πέρσι όταν τότε ο Covid-19 βρισκόταν στα αρχικά του στάδια.

Η πανδημία συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη και παρά το γεγονός ότι η εικόνα στην Κίνα έχει βελτιωθεί, τα μέτρα πρόληψης που ακολουθεί η χώρα, κατά είναι εξαιρετικά σκληρά. Η WA δε θέλει να στερήσει τη δυνατότητα στο Νανζίνγκ να διοργανώσει το συγκεκριμένο γεγονός κι έτσι αποφάσισε τη διεξαγωγή του, το 2023, ένα χρόνο από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2022 στο Βελιγράδι.

Το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου του 2021 περιλαμβάνει ωστόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, καθώς και μια σειρά από δυνατά μίτινγκ όπως το Indoor Tour της WA.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναβλήθηκε το παγκόσμιο κλειστού στίβου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.