×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και για τους αθλούμενους


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και για τους αθλούμενους


Μια εβδομάδα μετά τα σωματεία και δύό εβδομάδες μετά την προ ολυμπιακή και την εθνική ομάδα, από την δευτέρα 25/5 θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στα στάδια και οι αθλούμενοι πολίτες.

Μάλιστα, με αφορμή το ότι ανοίγουν σταδιακά οι οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού τόνισε:  «Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Run Greece: Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα

Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη». ”

Απαραίτητη προϋπόθεση για επιτραπεί η είσοδος στα στάδια στους αθλούμενους πολίτες, είναι να έχουν στην κατοχή τους το δελτίο καταγραφής αθλούμενου, το οποίο υπάρχει στο site της γενικής γραμματείας αθλητισμού (ΕΔΩ)

Όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις (ΕΔΩ).


Τελευταία Νέα