ΣΤΙΒΟΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: ΝΕΟ ΕΠΟΣ! Βίντεο από τη στιγμή του τερματισμού – Ελληνικές σημαίες σε όλη τη διαδρομή

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία και γνώρισε την αποθέωση στον τερματισμό των 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: ΝΕΟ ΕΠΟΣ! Βίντεο από τη στιγμή του τερματισμού – Ελληνικές σημαίες σε όλη τη διαδρομή

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2022 κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην.

Η στιγμή του τερματισμού της Ελληνίδας αθλήτριας που έκανε και πάλι περήφανη την Ελλάδα, προκαλεί συγκίνηση με Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν σε όλη τη διαδρομή.

Τι φινάλε αυτής της συγκλονιστικής διαδρομής θα μείνει στην ιστορία με το βίντεο από τη στιγμή του τερματισμού να τα λέει όλα, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να γνωρίζει την αποθέωση και να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή του τερματισμού:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.