×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αντώνης Γιαννουλάκης: «Η Ραμόνα είναι σπουδαία αθλήτρια»


Τάσος Βουγιουκλίδης

Αντώνης Γιαννουλάκης: «Η Ραμόνα είναι σπουδαία αθλήτρια»


Ο Αντώνης Γιαννουλάκης, με αφορμή μια ιστορική αναδρομή που έκανε η κυπριακή ομοσπονδία στίβου(ΚΟΕΑΣ), μίλησε για την Ραμόνα Παπαϊωάννου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας στίβου της Κύπρου Αντώνης Γιαννουλάκης, με αφορμή μια ιστορική αναδρομή που έκανε ο ΚΟΕΑΣ αναφορικά με την εξέλιξη των παγκύπριων ρεκόρ, εκφράστηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την Ραμόνα Παπαϊωάννου. Την αθλήτρια του η οποία είναι η γρηγορότερη γυναίκα στην Κύπρο σε 60μ και 100μ αντίστοιχα. Ο Γιαννουλάκης προπονεί την Παπαϊωάννου εδώ και 13 συναπτά έτη. Αφού, την έχει αναλάβει από το 2007.

Μάλιστα, μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της Ραμόνας Παπαϊωάννου ούσα αθλήτρια του Γιαννουλάκη, είναι η 24η θέση παγκοσμίως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Πεκίνου το 2015. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρόνος που είχε κάνει για να περάσει στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος τότε, το 11.29 ήταν μέσα στους 6 καλύτερους χρόνους στην Ευρώπη την συγκεκριμένη χρονιά.

Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της Ραμόνας Παπαϊωάννου ο Γιαννουλάκης τόνισε πώς ο μεγαλύτερος στόχος για την αθλήτρια του είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο το 2021.

 

Η ανάρτηση του Αντώνη Γιαννουλάκη για την Ραμόνα Παπαϊωάννου στα social media:

“Η Ραμόνα είναι μια σπουδαία σπριντερ μια σπουδαία αθλήτρια! την ανέλαβα τον Σεμπτεμβριο του 2007 ! Την χαρακτηρίζει η αγάπη της για τον αθλητισμό και το τεράστιο πάθος και πείσμα που έχει , δεν έχει μόνο το Παγκύπριο ρεκόρ στα 100μ αλλά και το Παγκύπριο ρεκόρ στα 60μ κλειστού στιβου . Το 2015 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο κατάφερε με 11.29 και πέρασε στον ημιτελικό ήταν μέσα στις 24 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και στις 6 γρηγορότερες στην Ευρώπη , Το Τοκυο 2021 είναι ο στόχος της και η Ραμόνα ξέρει τον δρόμο 💪🏼💪🏼🧿🙏

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras