Αντώνης Μέρλος

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής U20 του ύψους στο Τάμπερε το 2018 και μια από τις ελπίδες της Ελλάδας για πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον στο αγώνισμα αυτό, ο Αντώνης Μέρλος μίλησε στο Sportime, για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία του μετά τον κορονοϊό, για τους φετινούς του στόχους αλλά και για το που περιμένει να...

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής U20 του ύψους στο Τάμπερε το 2018 και μια από τις ελπίδες της Ελλάδας για πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον στο αγώνισμα αυτό, ο Αντώνης Μέρλος μίλησε στο Sportime, για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία του μετά τον κορονοϊό, για τους φετινούς του στόχους αλλά και για το που περιμένει να βρίσκεται από πλευράς επίδοσης για φέτος.

Όσον αφορά λοιπόν την πρόοδο της προετοιμασίας του ο Αντώνης Μέρλος είπε:

«Η προετοιμασία μου αυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές πάει αρκετά καλά, με βάση όλα αυτά που έγιναν το τελευταίο καιρό, γιατί στην καραντίνα έκανα μια τυπική συντήρηση όπως όλοι μας, πάω αρκετά καλά προς το παρόν.

Συνεχίζοντας ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους τόνισε:

«Γενικότερα, άλματα ακόμα δεν έχω ξεκινήσει και έτσι δεν έχω πλήρη εικόνα για το που βρίσκομαι. Κάνω μόνο κάποιες ασκήσεις και ελάχιστα άλματα, με κοντινή φόρα για να μπαίνω πάλι σε ρυθμούς προπόνησης γιατί έμεινα πίσω αρκετά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕΓΑΣ:Αυτή είναι η λίστα με τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου

Σχετικά με τους στόχους που έχει φέτος στην σεζόν, ο Αντώνης Μέρλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι στόχοι μου για φέτος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών τον Αύγουστο όπως και το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα, σχετικά με την συνέχεια της σεζόν δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί του χρόνου έρχεται μια μεγάλη σεζόν και δύσκολη για εμένα. Προς το παρόν δεν έχω συζητήσει κάτι με τον προπονητή μου για αγώνες μετά το Πανελλήνιο».

Το μόνο που ελπίζω και εύχομαι για την τωρινή σεζόν είναι να έχω υγεία, να κάνω μια καλή επίδοση και να ευχαριστηθώ τους αγώνες».

Φυσικά, ο Αντώνης Μέρλος δεν δίστασε να μιλήσει σχετικά με το τι επίδοση περιμένει ο ίδιος να κάνει στους επερχόμενους αγώνες λέγοντας:

«Πιστεύω κοντά στο ρεκόρ μου, εκεί στο 2.20 τριγύρω αν πάνε όλα καλά.

Αν είχα έναν μήνα παραπάνω προετοιμασία ίσως να έκανα προσωπικό ρεκόρ αλλά επειδή άργησα να ανέβω Θεσσαλονίκη για να μπω στο γήπεδο λόγω κάποιον υποχρεώσεων δεν νομίζω να προλάβω και με έναν αγώνα μόνο πριν το πανελλήνιο και αυτό χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό για να με τραβήξει δεν νομίζω για φέτος. Αλλά μακάρι ποτέ δεν ξέρεις».

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο