ΣΤΙΒΟΣ

Απίθανος Τεντόγλου – Cool και με φούτερ παίρνει το βραβείο

Η απλότητα του Μίλτου Τεντόγλου ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά - Έσκασε με φούτερ για να παραλάβει βραβείο!
Απίθανος Τεντόγλου – Cool και με φούτερ παίρνει το βραβείο

Ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός από ένας τεράστιος αθλητής που συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άλμα εις μήκος, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ποιότητα.

Το παραπάνω στοιχείο του χαρακτήρα του δεν το αποδεικνύει κάποια βαθυστόχαστη δήλωση αλλά η απλότητα του μπροστά στις κάμερες, με την τελευταία του βράβευση να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Παρότι κανείς θα περίμενε να έρθει με ένα καλό και ακριβό κουστούμι όπως οι περισσότεροι, ο Μίλτος Τεντόγλου, cool και ωραίος, εμφανίστηκε με ένα απλό φούτερ προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του.

Ακόμη, μετά την ολοκλήρωση της βράβευσης από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο ίδιος έσπευσε να φύγει άμεσα από τη σκηνή και κάπου εκεί ακούστηκε η φράση, «Μίλτο σε παρακαλώ περίμενε, Μίλτο»!

Ο Μίλτος Τεντόγλου όμως, γεμάτος ταπεινότητα, όπως πρέπει σε έναν αθλητή που αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ίσως και να στείλει ένα μήνυμα για τα όσα τραβάει ο ελληνικός στίβος

Δείτε το βίντεο με τη βράβευση του Τεντόγλου:

@giorgos3_3_account.offic Ακολουθήστε 👉 Instagram: giorgos7gior_sv_official , Facebook: Γιώργος Γιώργος με την ίδια φωτογραφία προφίλ 👈 #giorgos7gior_sv_official #tapantaolaedw #miltostentoglou #τεντογλου #tentoglou #δηλωσεις #θεος #τρολλ #συνεντευξη #πρωταθλητης #giorgos3_3_account #viral #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – giorgos3_3_account.official

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.