ΣΤΙΒΟΣ

Απλήρωτοι οι αθλητές στην ΑΕΚ, πλήρης αδιαφορία των υπευθύνων

Η Ένωση είχε εντάξει στο δυναμικό της αθλήτριες, πρωταθλήτριες στον στίβο, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Αναΐς Καραγιάννη, η Ελπίδα Τόκα και η Ολυμπία Καραγιάννη.
Απλήρωτοι οι αθλητές στην ΑΕΚ, πλήρης αδιαφορία των υπευθύνων

Η ΑΕΚ πριν από περίπου δύο χρόνια έκανε μια κίνηση δείχνοντας πως ήθελε να «ζωντανέψει» και πάλι το τμήμα στίβου και να πρωταγωνιστήσει.

Έγιναν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, που έδειχναν το δρόμο πως θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου.

Άλλωστε η «Ένωση» ειδικά στις γυναίκες βρίσκεται σε υψηλές θέσεις και έχει κατακτήσει και το Πρωτάθλημα.

Στα πλαίσια αυτά έγιναν δυνατές μεταγραφές, με την πρωταθλήτρια στα σπριντ Κατερίνα Δαλάκα, στα 100μ. εμπόδια Αναΐς Καραγιάννη και στα 400μ. εμπόδια την Ελπίδα Τόκα με την Ολυμπία Καραγιάννη.

Έχουμε φθάσει στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους υπευθύνους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του τμήματος στίβου. Όπως λένε οι περισσότερες Ελληνίδες πρωταθλήτριες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, ούτε καν υποσχέσεις πως θα αλλάξει κάτι. Έχουν μείνει απλήρωτοι οι αθλητές σχεδόν δύο χρόνια και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς.

Η Αναΐς Καραγιάννη, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στα 100μ. εμπόδια και φέτος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, μιλώντας εν όψει της νέας σεζόν στο Sportime, εξέφρασε το παράπονό της για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Να τονίσουμε πως αυτό που είναι ενοχλητικό, είναι πως οι υπεύθυνοι είχαν προσεγγίσει τις αθλήτριες τη μεταγραφική περίοδο, τις γέμισαν με υποσχέσεις πως πολλά θα αλλάξουν στην ΑΕΚ και «εμείς δώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα», αλλά εκείνοι δεν τις τήρησαν. Τώρα οι περισσότερες θέλουν να φύγουν από τον σύλλογο της Αθήνας.

Πάντως, ο Αλέξης Αλεξίου παραμένει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και θα πρέπει να βγει μπροστά γιατί ο ίδιος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης αποτελούν τώρα τους «καθρέπτες» του Συλλόγου και είναι αδιανόητο να μένουν απλήρωτοι σχεδόν δύο χρόνια οι αθλητές και να μην είναι κανείς δίπλα τους!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απλήρωτοι οι αθλητές στην ΑΕΚ, πλήρης αδιαφορία των υπευθύνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.