×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αποκατάσταση με το βλέμμα στο… Βερολίνο


Sportime Team

Αποκατάσταση με το βλέμμα στο… Βερολίνο


Η περσινή χρονιά είχε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για τον Ελληνικό στίβο. Η μεγαλύτερη ίσως, ήταν αυτή του Γιάννη Κυριαζή. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού έκανε σπουδαία εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, όπου κατέκτησε την έκτη θέση, ενώ βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, ρίχνοντας βολή στα 88,01μ.

Μετά τον Γκατσιούδη δεν είδαμε άλλον αθλητή στο ακόντιο να φτάνει σε αυτά τα μέτρα (αν και υπήρχαν ταλέντα που στην διαδρομή χάθηκαν), με τον 22χρονο να είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στο αγώνισμα. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει το ότι προπονείται στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει, κάτω από πολύ καλύτερες συνθήκες σε σχέση με την Ελλάδα.

Προς το παρόν βέβαια τα πράγματα έχουν μείνει λίγο πίσω, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό. Κάνει θεραπείες καθώς δεν θέλει να υποστεί κάποια υποτροπή και πάει με συντηρητικό πρόγραμμα.

Στόχος του είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, ενώ σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου, όταν και τελειώνει τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο, για να αρχίσει τους αγώνες.

 Τελευταία Νέα