Μπελιμπασάκη: Σπουδαία επίδοση στο μίτινγκ του Σαμορίν


Sportime Team

Μπελιμπασάκη: Σπουδαία επίδοση στο μίτινγκ του Σαμορίν


Μία εξαιρετική επίδοση πραγματοποίησε η Μαρία Μπελιμπασάκη,  στο μίτινγκ του Σαμορίν και συγκεκριμένα στην κούρσα των 400 μέτρων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και «ασημένια» στο πρωτάθλημα Ευρώπης του 2018, έτρεξε μόλις τη δεύτερη κούρσα της για φέτος και τερμάτισε πρώτη με ρεκόρ 51.96.

Η αθλήτρια μάλιστα κατάφερε να κάνει με ατομικό ρεκόρ για τη φετινή περίοδο, αφού το προηγούμενο της ήταν στα 52.04 και το είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγες μέρες στα «Βενιζέλεια-Χανιά», όπου ο άνεμος ήταν ο μεγαλύτερος «εχθρός» της.

Αυτή ήταν η έκτη φορά, που η Μαρία Μπελιμπασάκη καταφέρνει στην καριέρα της, να τρέξει τα 400 μέτρα σε λιγότερο από 52 δευτερόλεπτα.

Στο ίδιο μίτινγκ, βρέθηκε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που τα 100 μέτρα με εμπόδια, έκανε μία χαλαρή κούρσα και με 13.48 πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί είχε ένα ατύχημα, χτυπώντας ένα από τα εμπόδια και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα γιατί είχε χάσει τον ρυθμό της.

Το παρών έδωσε και ο Μάριος Αναγνώστου, που έτρεξε 5.000 μ. σε 14.35.97 και κατάφερε και εκείνος να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είχε αγγίξει τα 14.38.14 από πέρυσι.

Ο Αναγνώστου δείχνει σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Κ23, διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος στα 10.000 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras