×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χρήστος Φραντζεσκάκης: δύο ακόμα αγώνες για φέτος


Τάσος Βουγιουκλίδης

Χρήστος Φραντζεσκάκης: δύο ακόμα αγώνες για φέτος


Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, θα κάνει δύο αγώνες και μετά θα ολοκληρώσει την πολύ περίεργη φετινή σεζόν. Αφού η επόμενη είναι πολύ σημαντική.

Λίγο πριν τελειώσει την φετινή χρονιά, έτσι ώστε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές και να επιστρέψει για να ξεκινήσει προετοιμασία για την σεζόν του 2021 που είναι και ολυμπιακή χρονιά. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης βλέποντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση αποφάσισε να αγωνιστεί σε δύο ακόμα μίτινγκ του εξωτερικού. Πρόκειται για το μίτινγκ στην Πόλη Σαμορίν της Σλοβακίας που θα γίνει στις 11/9. Αλλά και στο Κλάντνο της Τσεχίας. Που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και θα είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή της σφαιροβολίας.

Ο προπονητής του Κώστας Παπαμαρκάκης δήλωσε στην σελίδα του ΣΕΓΑΣ:

“Αρχικά θέλαμε να βρει αγώνες νωρίτερα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε κι έτσι τον άφησα δύο εβδομάδες να ξεκουραστεί. Στην ουσία κάνουμε μια συντήρηση για τους αγώνες που έχουμε μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν. Ήθελα να κάνει αγώνες περισσότερο για τη συναναστροφή με σπουδαίους αθλητές, όπως αυτούς που συνάντησε στο Χόρζοφ. Να τους απομυθοποιήσει, να δει ότι κι εκείνοι δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από εκείνον. Για δύο ημέρες ήταν στο ίδιο δωμάτιο με τον Κόχαν (πρωταθλητής Ευρώπης Κ20), έναν από τους αθλητές που θα βρει πολλές φορές μπροστά του στο μέλλον”

Ενώ, ο ομοσπονδιακός προπονητής συμπλήρωσε:

“Ο Χρήστος τεχνικά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συναγωνίζεται επάξια τους κορυφαίους του κόσμου και αυτό είναι κάτι που πλέον το βλέπει κι εκείνος. Είναι σημαντικό ότι στον αγώνα της Κυριακής ήρθε και το ρεκόρ και τώρα περιμένω να δω πως θα αντιδράσει και στον επόμενο αγώνα του”.

Αναφερόμενος στην δυνατότητες τις οποίες έχει ο Φραντζεσκάκης, ο Παπαμαρκάκης είπε:

“Πρόκειται για έναν χαρισματικό αθλητή, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο επίπεδο της τεχνικής. Έχει πολλά περιθώρια ακόμη στη δύναμη, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω σε αυτό, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις την τεχνική σου ανεβάζοντας τη δύναμη σου”.

Ο 20χρονος έχει ως μεγάλο στόχο της επόμενης χρονιάς τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Φραντζεσκάκης, μετά το νέο ατομικό ρεκόρ που σημείωσε στο Χορζόφ με 76.78,  θα προσπαθήσει στους δύο τελευταίους του φετινούς αγώνες να  βελτιώσει  το ρεκόρ του ακόμα περισσότερο.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Sportime News