×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χρήστος Παπαχρήστος: Αποσύρθηκε από την προπονητική!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Χρήστος Παπαχρήστος: Αποσύρθηκε από την προπονητική!


Ο Χρήστος Παπαχρήστος, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την απόσυρση του από την ενεργό δράση της προπονητικής. Λόγω μη στήριξης της ομοσπονδίας.

Ο Χρήστος Παπαχρήστος,  πρώην πλέον ομοσπονδιακός προπονητής που ειδικευόταν  στις  μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, με αυτή του την απόφαση ολοκλήρωσε μια καριέρα συνολικά 45 χρόνων. Τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.  Οι αθλήτριες που γυμνάζονταν μαζί του μέχρι πρότινος, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Αναστασία Μαρινάκου, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με τον Κώστα Νακόπουλο. Που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Παπαχρήστου. Τον νέο του προπονητή δεν έχει βρει ακόμα ο Χρήστος Κοτίτσας, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην ανακοίνωση του ο Παπαχρήστος:

“Μετά από 45 χρόνια υψηλού αθλητισμού  τόσο ως αθλητής  όσο και ως προπονητής αποφάσισα να εγκαταλείψω την προπονητική του υψηλού. Οι λόγοι πολλοί, ο βασικότερος όμως η απαξίωση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στους αθλητές και τους προπονητές. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τους αθλητές και τον εαυτό μου ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό χωρίς την στήριξη της ομοσπονδίας που υπήρχε παλιά!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που πέρασαν από τα χέρια μου και δουλέψαμε σκληρά. Κρατάω μόνο τις καλές αναμνήσεις και καμία κακία αν κάποιος  με στενοχώρησε. Εξάλλου όλοι κάνουμε λάθη. Και συγγνώμη αν κάποιον στενοχώρησα…. Το άγχος που είχα και συνέχισα να γυμνάζω, σε ποιον προπονητή θα πάνε οι αθλητές μου που να αγαπάει και να είναι γνώστης της προπονητικής , μου έφυγε με την απόφαση του Κώστα Νακόπουλου(Πρωταθλητής Ελλάδος σε 800-1.500 και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κλειστού στίβου στα 800μ με 1:48:64… καθηγητή φυσικής αγωγής, να ασχοληθεί με την προπονητική). Προς το παρόν θα συνεχίσω να γυμνάζω τον Κώστα Γκελαούζο, πρωταθλητή Ελλάδος στον Μαραθώνιο… Λόγω του ότι δεν έχουν τελειώσει οι  αγωνιστικές υποχρεώσεις του!”

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ