ΣΤΙΒΟΣ

Δεν βγήκε ο αγώνας σε Τεντόγλου-Πανταζή, καλή αρχή ο Ζώτος

Ανδρέας Πανταζής και Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκαν σήμερα στο μίτινγκ του Μέτς σε τριπλούν και μήκος αντίστοιχα, χωρις να κάνουν ωστόσο τον αγώνα που ήθελαν. Καλή πρεμιέρα έκανε ο Ζώτος στην σφαίρα στην Βουλγαρία. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο Μίλτος Τεντόγλου,  έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στον οποίο...
Δεν βγήκε ο αγώνας σε Τεντόγλου-Πανταζή, καλή αρχή ο Ζώτος

Ανδρέας Πανταζής και Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκαν σήμερα στο μίτινγκ του Μέτς σε τριπλούν και μήκος αντίστοιχα, χωρις να κάνουν ωστόσο τον αγώνα που ήθελαν. Καλή πρεμιέρα έκανε ο Ζώτος στην σφαίρα στην Βουλγαρία.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο Μίλτος Τεντόγλου,  έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στον οποίο είχε καλύτερο άλμα στα 8,02 μέτρα, επίδοση που του έδωσε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Μάικελ Μασό, που είχε το ίδιο άλμα.

Ο Τεντόγλου δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και να απειλήσει το ρεκόρ του στον κλειστό το οποίο είναι 8,38 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα παραμείνει στη Γαλλία, ώστε την Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί στο μίτινγκ στη Λιεβέν. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Ανδρέας Πανταζής που αγωνίστηκε σήμερα στο τριπλούν στη διοργάνωση στη Μετς και κατέλαβε την πέμπτη θέση με 15,64 μέτρα. Ο νεαρός άλτης του τριπλούν έκανε τον πρώτο του αγώνα, μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Πανταζής θα επιδιώξει ένα καλύτερο άλμα στον αγώνα της Τρίτης στη Λιεβέν.

Καλό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Ζώτος  στη σεζόν, στη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της Βουλγαρίας στη Σόφια. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας συμμετείχε στον απευθείας τελικό του αγωνίσματος με την παρουσία 18 αθλητών και πέτυχε 19,87 μ. για να αφήσει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

. Ο ρίπτης του Στάθη Χατζηστάθη φαίνεται πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βολές πάνω από τα 20,00 μ. και γιατί όχι και κοντά στα 20,20 μ., που είναι το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Ο Ζώτος είχε δύο μεγάλες άκυρες βολές, ενώ είχε προσπάθεια και στα 19,64 μέτρα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Specials: Ποιος μεγάλος Ολυμπιονίκης έτρωγε 100 McDonald’s Chicken McNuggets την ημέρα!

Ποιος μεγάλος Ολυμπιονίκης έτρωγε 100 McDonald’s Chicken McNuggets την ημέρα!

Ήταν ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά το… καύσιμό του δεν ήταν ούτε πρωτεϊνούχα γεύματα, ούτε superfoods. Ήταν nuggets από τα McDonald’s – και μάλιστα 100 τη μέρα!

Specials
Στίβος: Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν αλλά τον κέρδισε το σινεμά και έπαιξε δίπλα στη Μαρία Κάλας σε πασίγνωστη ταινία

Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν αλλά τον κέρδισε το σινεμά και έπαιξε δίπλα στη Μαρία Κάλας σε πασίγνωστη ταινία

Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν και είχε παίξει δίπλα στη Μαρία Κάλας, ένα μεγάλο ταλέντο

Στίβος
Στίβος: Ο άγνωστος θρύλος – Η σκιά του Γκλεν Ντέιβις πίσω από τους Ολυμπιακούς κύκλους

Ο άγνωστος θρύλος – Η σκιά του Γκλεν Ντέιβις πίσω από τους Ολυμπιακούς κύκλους

Έφυγε από τη ζωή το 2009, σχεδόν ξεχασμένος, παρά τις τρεις Ολυμπιακές του κορυφές.

Στίβος
Στίβος: Κορίτσια που χτίζουν με το ταλέντο τους την επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου

Κορίτσια που χτίζουν με το ταλέντο τους την επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου

Ανερχόμενα κορίτσια του ελληνικού στίβου.

Στίβος
Στίβος: Τζέσε Όουενς: Ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο σε μία ώρα

Τζέσε Όουενς: Ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο σε μία ώρα

Σαν σήμερα, ο Τζέσε Όουενς γράφει το όνομά του με ανεξίτηλο μελάνι στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Μέσα σε μόλις 60 λεπτά, κατέρριψε έξι παγκόσμια ρεκόρ

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Στίβος: Άγγελος Παυλακάκης: Το δημοτικό γήπεδο του χωριού του πλέον φέρει το όνομά του

Άγγελος Παυλακάκης: Το δημοτικό γήπεδο του χωριού του πλέον φέρει το όνομά του

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς του.

Στίβος
Specials: Δεν την άφησε πίσω: Η Καϊλί που έτρεξε για κάτι πιο μεγάλο από τη νίκη

Δεν την άφησε πίσω: Η Καϊλί που έτρεξε για κάτι πιο μεγάλο από τη νίκη

Η Καϊλί Μοντγκόμερι θύμισε σε όλους τι σημαίνει πραγματικός αθλητισμός: να διαλέγεις την ανθρωπιά, ακόμα κι όταν η γραμμή του τερματισμού είναι μπροστά σου.

Specials
Στίβος: Αποκλεισμένοι πριν καν ξεκινήσουν: Η αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας σκοτώνει τα όνειρα των μαθητών-αθλητών

Αποκλεισμένοι πριν καν ξεκινήσουν: Η αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας σκοτώνει τα όνειρα των μαθητών-αθλητών

Οχι απλώς δεν υποστηρίζουμε τον σχολικό αθλητισμό, αλλά του γυρνάμε την πλάτη.

Στίβος