ΣΤΙΒΟΣ

Διαδικτυακό σεμινάριο για το επί κοντώ και το ύψος την Πέμπτη 16/12

Στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο θα μιλήσουν οι προπονητές Καραγιάννης, Κεφαλίδης, Μεγαλοοικονόμου και Δόσης.
Διαδικτυακό σεμινάριο για το επί κοντώ και το ύψος την Πέμπτη 16/12

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ, όπου θα γίνει ανάλυση των σεμιναρίων που έγιναν σε ύψος και επί κοντώ στην Κολονία.

Πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδία διοργανώνει στις 16 Δεκεμβρίου το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο. Στη διάρκειά του θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα δεδομένα από τα σεμινάρια αλμάτων που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου τον Νοέμβριο στην Κολονία για το επί κοντώ και το ύψος.

Την παρουσίαση των θεμάτων θα κάνουν οι προπονητές, που συμμετείχαν στο σεμινάριο της ΕΑ. Συγκεκριμένα οι Μανώλης Καραγιάννης, Σάββας Κεφαλίδης και Βασίλη Μεγαλοοικονόμου για το επί κοντώ και ο Θοδωρής Δόσης για το ύψος.

Όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη (15/12) στις 12.00 το μεσημέρι (πατώντας εδώ) δηλώνοντας το πραγματικό τους όνομα, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει και η ενημέρωση των προπονητών αλμάτων από τον συντονιστή, Γιώργο Πομάσκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ημ/νία διεξαγωγής: Πέμπτη 16-12-21
Ώρα: 21.00-23.00
1η Εισήγηση: Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του επί κοντώ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Κολονία,  εισηγητής: Μανώλης Καραγιάννης, ομοσπονδιακός προπονητής.

2η Εισήγηση: Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του επί κοντώ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Κολονία, εισηγητής: Σάββας Κεφαλίδης, ομοσπονδιακός προπονητής.

3η Εισήγηση: Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του επί κοντώ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Κολονία, εισηγητής: Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, σωματειακός προπονητής.

4η Εισήγηση: Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του άλματος σε ύψος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Κολονία, εισηγητής: Θοδωρής Δόσης, ομοσπονδιακός προπονητής.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.