ΣΤΙΒΟΣ

Έδρασε πάλι ο Χρυσοστόμου! Στο στόχαστρό του η γενική διευθύντρια της ΚΟΕ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φαίνεται πως θα μείνει στην ιστορία της ΚΟΕ, σαν ο παράγοντας που το έργο που θα έχει αφήσει είναι να τρώει ανθρώπους!
Έδρασε πάλι ο Χρυσοστόμου! Στο στόχαστρό του η γενική διευθύντρια της ΚΟΕ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φαίνεται πως θα μείνει στην ιστορία της ΚΟΕ, σαν ο παράγοντας που το έργο που θα έχει αφήσει είναι να τρώει ανθρώπους!

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου

Μετά την αποπομπή της Άντρης Σιάλου από την ΚΟΕ και τον διωγμό του προέδρου της Επιτροπής Αθλητών Ανδρέα Χάσικου από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, τώρα έβαλε στο στόχαστρό του τη γενική διευθύντρια της ΚΟΕ Όλγα Πιπερίδου- Χρυσάφη.

Η αφορμή για να προχωρήσει στα σχέδιά του ήταν πως η ΚΟΕ ανήκε στα Σωματεία και υπήρχε κίνδυνος διαγραφής. Έτσι, κατηγόρησε τη γενική διευθύντρια πως ευθύνεται γι’ αυτό και προχώρησε νομικά το θέμα. Μόνο που λησμόνησε πως ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Άρα δεν ήξερε;

Τι έκανε ως προεδρεύων μάλιστα την επίμαχη περίοδο για να εξασφαλίσει τη νομική προσωπικότητα της ΚΟΕ;

Και επιπλέον η Πολιτεία έκανε παρέμβαση ώστε να έχει νομική οντότητα η ΚΟΕ. Οπότε το θέμα φυσικά έχει παγώσει στα δικαστήρια προσωρινά και καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.

Όμως υπάρχει φρένο στον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Χρυσοστόμου; Ποιος το βάζει; Υπάρχει κάποια Αρχή που ασχολείται με τον εν λόγω κύριο; Τον άνθρωπο που σπέρνει διχασμό και μάλιστα, εκδιώχνει ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον κυπριακό αθλητισμό.

Η Άντρη Σιάλου είναι λίγο να αναφερθεί τα όσα έχει προσφέρει, άλλωστε μιλάνε γι’ αυτοί οι ίδιοι οι Κύπριοι πρωταθλητές, όταν έγινε γνωστό πως την έδιωξε από την ΚΟΕ ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο δε Ανδρέας Χάσικος, έπρεπε να προχωρήσει ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη διάλυση της Επιτροπής, αφού δεν είχε καταφέρει να περάσει τα σχέδιά του στην παράνομη Γενική Συνέλευση των Αθλητών που είχε καλέσει. Τώρα θέλει να «φάει» τη γενική διευθύντρια με μια γυναίκα που έχει προσφέρει πάνω από είκοσι χρόνια στην ΚΟΕ. Ψάχνοντας λόγο, βρήκε τη διαγραφή της ΚΟΕ από το Μητρώο Σωματείων.

Δεν είναι πια κρυφό, αλλά κυκλοφορεί ευρέως στον περίγυρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής πως ήθελε να διώξει τη γενική διευθύντρια της ΚΟΕ, γιατί προετοιμάζεται «αυλικός» του, εργοδοτούμενο στην ΚΟΕ.

Και αφού η Πολιτεία φρόντισε να δώσει επιτέλους την ορθή νομική προσωπικότητα στην ΚΟΕ, ο κ. Χρυσοστόμου γιατί «κυνηγάει» ανθρώπους;

Συγκεκριμένα, από την ημέρα που έλαβε δημοσιότητα το θέμα της διαγραφής της ΚΟΕ από τον έφορο σωματείων, 12 Φεβρουαρίου 2021, η Πολιτεία μέσα σε 20 ημέρες φρόντισε και τροποποίησε το Νόμο του ΚΟΑ για να δώσει Νομική Προσωπικότητα στην ΚΟΕ.

Ο κ. Χρυσοστόμου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της ΚΟΕ στις 19 Οκτωβρίου του 2020 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 τι έκανε;

Μάλλον είχε άλλες ασχολίες. Έπρεπε να εκδιώξει την Άντρη Σιάλου, τον Ανδρέα Χάσικο, τώρα την Όλγα Πιπερίδου. Να δούμε ποιος έχει σειρά. Αφού φαίνεται πως κανείς στη Μεγαλόνησο δεν ασχολείται με τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Τον άνθρωπο που μη ξεχνάμε πως το 2001 ως το 2014 ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Κύπρου και οδηγήθηκε, από θύελλα αντιδράσεων όπως φαίνεται σε δημοσιεύματα στην Κύπρο, σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με το γιο του. Χωρίς να είναι βασικό μέλος σε ομάδα μπάσκετ, μπήκε στην Εθνική Ομάδα για να γλιτώσει να υπηρετήσει στον Στρατό. Δύο χρόνια αργότερα μπήκε στην ΚΟΕ και τώρα από πέρσι είναι πρόεδρος και μία από τις πρώτες αποφάσεις του είναι να εκδιώξει την Άντρη Σιάλου, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον κυπριακό αθλητισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έδρασε πάλι ο Χρυσοστόμου! Στο στόχαστρό του η γενική διευθύντρια της ΚΟΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.