ΣΤΙΒΟΣ

Έγινε ένα βήμα για την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας

Έγινε η παράδοση της Μελέτης Αποκατάστασης Δομικών Βλαβών Κλειστών Γυμναστηρίων των κλειστών της Παιανίας.
Έγινε ένα βήμα για την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας

Ένα χρόνιο και σημαντικό πρόβλημα για τον ελληνικό στίβο είναι η έλλειψη κλειστού σταδίου. Σε αυτά προστίθεται η Παιανία, που δεν λειτουργεί.

Μόνο σε υποσχέσεις είχαν μείνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πως θα επαναλειτουργούσαν το κλειστό στάδιο της Παιανίας.

Το ξεκίνησε και η τωρινή κυβέρνηση, της Νέας Δημοκρατίας και τώρα φαίνεται πως δεν θα μείνει μόνο στις… υποσχέσεις. Ένα βήμα έγινε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα και του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσου έγινε η παράδοση της «Μελέτης Αποκατάστασης Δομικών Βλαβών Κλειστών Γυμναστηρίων «Σπίτι του στίβου» και «Σπίτι του Βόλεï» από τον δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη.

Στόχος του υπουργείου και όλων των εμπλεκομένων φορέων είναι το στάδιο να γίνει και πάλι λειτουργικό και να παραδοθεί σε σωματεία και αθλητές, έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια αδράνειας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων και δεσμεύτηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι οποίες διαδικασίες απαιτούνται. Την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση της μελέτης εξέφρασε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. 

Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να γίνουν γρήγορες ενέργειες. Τον περασμένο Μάιο υπήρξε σύμφωνο συνεργασίας, αλλά από τότε πέρασαν σχεδόν επτά μήνες και δεν προχώρησε τίποτα ουσιαστικό.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.