Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Προστασίας!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Προστασίας!


Αναβολή θα πάρουν τελικώς οι προγραμματισμένες εκλογές του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα μπορούσαν να αναβληθούν μόνο λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, με τον Στέλιο Πέτσα, να ανακοινώνει παράταση του lockdown, τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου δεν μπορούν να μετακινηθούν και έτσι επήλθε η μεταφορά των εκλογών για ένα μήνα αργότερα.

Γενική συνέλευση θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου να μπορούν να παρευρεθούν, ενώ παράλληλα να έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ, που χρειάζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: Μένει Ελλάδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία από τη λίστα με τα 200 περίπου σωματεία που έχει αποστείλει στη ΓΓΑ, έχουν εγκριθεί τα 175, τηρώντας όλες τις νέες προδιαγραφές του νόμου Αυγενάκη και έχουν εγγραφεί στο μητρώο. Από αυτά μάλιστα, τα 150 πληρούν και όλα τα αγωνιστικά κριτήρια και είναι αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Έτσι θα είναι όλοι εκεί στις αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ τηρεί όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγείας, ενώ είναι ενημερωμένος και ο κ.Χαρδαλιάς, με τον μόνο λόγο για πιθανή εκ νέου αναβολή να είναι ξανά ο κορονοϊός.


Sportime Extras