ΣΤΙΒΟΣ

Επιστολή Γιώργου Πομάσκι σε Κυριάκο Μητσοτάκη για τις άθλιες συνθήκες που προπονούνται οι Ολυμπιονίκες – Έκθετος ο Λευτέρης Αυγενάκης! (vids)

Άθλιες οι συνθήκες που προπονούνται οι Ολυμπιονίκες και μέλη της Εθνικής ομάδας – Επιστολή του Πομάσκι σε Μητσοτάκη – Έκθετος ο Λευτέρης Αυγενάκης
Άθλιες οι συνθήκες προπόνησης για Ολυμπιονίκες και μέλη της Εθνικής ομάδας – Επιστολή του Πομάσκι σε Μητσοτάκη – Έκθετος ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Γιώργος Πομάσκι με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκθέτει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας. Αθλητές όπως ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη δηλαδή. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και τα βίντεο από το κλειστό στο ΟΑΚΑ προκαλούν θλίψη. Έκθετος πρώτος από όλους από την πολιτική ηγεσία ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Που φαντάζεστε πως κάνουν την προπόνησή τους αθλητές όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Κάραλης και άλλες μέλη της Εθνικής ομάδας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε στα… καλύτερα.

Διότι, η επιστολή που έστειλε ο Γιώργος Πομάσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκθέτει την Κυβέρνηση και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο τελευταίος δεν έχει δείξει αντανακλαστικά στο να επιλύει τέτοια ζητήματα.

Σε αυτήν, ο τομεάχης αλμάτων του ΣΕΓΑΣ αναφέρει πως η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε φροντίσει να ενημερώσει για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΟΑΚΑ από το 2021, αλλά δύο χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μία βροχή ήταν ικανή να κάνει το προπονητικό στο ΟΑΚΑ… λίμνη.

Υγρασία, ταρτάν που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτοσχέδιες πατέντες με κουβάδες φαίνονται μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που συνοδεύουν την επιστολή του Γιώργου Πομάσκι προς τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Ο Γιώργος Πομάσκι, που πρόσφατα με τροποποίηση του Λευτέρη Αυγανέκη, δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος των προπονητών στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αναφέρει μάλιστα στο ξεκίνημα της επιστολής του πως υπήρχε δέσμευση από την πολιτική ηγεσία πως θα είχαν λυθεί τα προβλήματα για την καλύτερη εκγύμναση των αθλητών μέσα σε ένα εξάμηνο από το 2021, αλλά ένα χρόνο μετά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη!

Αναλυτικά η επιστολή Πομάσκι στον Πρωθυπουργό

«Ανοιχτή επιστολή του τομεάρχη αλμάτων του ΣΕΓΑΣ, Γιώργου Πομάσκι

Προς τον Πρωθυπουργό

κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση: κ. Λευτέρη Αυγενάκη υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ σάς παρέδωσε το 2021 φωτογραφίες που παρουσίαζαν την άθλια κατάσταση, η οποία επικρατεί στο χώρο, όπου προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας (Τεντόγλου, Στεφανίδη, Καραλής και όλη η Εθνική ομάδα) και το 2023 η κατάσταση να είναι ακόμα χειρότερη.

Η δέσμευση το 2021 ήταν ότι όλα θα αλλάξουν σε ένα εξάμηνο. Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μόνο που άλλαξε στο ΟΑΚΑ, είναι ότι έφυγαν οι κουβάδες που μάζευαν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό πλέον να κυλάει στους διαδρόμους, στους οποίους προπονούνται οι αθλητές μας.

Επίσης, άλλαξε και η θερμοκρασία που επικρατεί στο χώρο προπόνησης δραματικά, καθώς δεν υπάρχει πια θέρμανση. Παρακαλώ τον κ. Αυγενάκη, ως αρμόδιος που είναι, να εκδώσει κάποια υπουργική απόφαση ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με τον πρωταθλητισμό, αλλά και με την κοινή λογική.

Ευχαριστώ και σάς ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση.

Γιώργος Πομάσκι

Ασυμβίβαστος»

Οι φωτογραφίες των άθλιων συνθηκών προπόνησης

 

Άθλιες οι συνθήκες προπόνησης για Ολυμπιονίκες και μέλη της Εθνικής ομάδας – Επιστολή του Πομάσκι σε Μητσοτάκη – Έκθετος ο Λευτέρης Αυγενάκης

Άθλιες οι συνθήκες που προπονούνται οι Ολυμπιονίκες και μέλη της Εθνικής ομάδας – Επιστολή του Πομάσκι σε Μητσοτάκη – Έκθετος ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τα βίντεο που προκαλούν ντροπή

 

* Στα δύο βίντεο φαίνεται ο πλημμυρισμένος διάδρομος των αλμάτων, όπου μεταξύ άλλων προπονείται και ο αθλητής μου και Ολυμπιονίκης μας, Μίλτος Τεντόγλου. Δείτε το νερό που στάζει ασταμάτητα.
** Οι τρεις φωτογραφίες είναι αυτές που σάς παρέδωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ το 2021 και η τέταρτη ο κουβάς που επανήλθε στη γνώριμη θέση του

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ