ΣΤΙΒΟΣ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Ξύπνησαν αναμνήσεις για τον Γιώργο Γιατρουδάκη!

Ο Γιώργος Γιατρουδάκης είχε ένα λόγο παραπάνω να νιώθει συγκινημένος που συνόδευε ως αρχηγός αποστολής την Εθνική ομάδα.
Ο Γιώργος Γιατρουδάκης είχε ένα λόγο παραπάνω να νιώθει συγκινημένος που συνόδευε ως αρχηγός αποστολής την Εθνική ομάδα.

Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021. Ο Γιώργος Γιατρουδάκης είχε ένα λόγο παραπάνω να νιώθει συγκινημένος που συνόδευε ως αρχηγός αποστολής την Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Γιατρουδάκης επέστρεψε στο Κλουζ Ναπόκα, μια πόλη που πέρασε τα φοιτητικά, αλλά και αθλητικά του χρόνια ή μια μεγάλη περίοδο. Ήρθε για σπουδές το 1977 και τελείωσε το 1982, έχοντας αποφοιτήσει με άριστα και τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία, κάνοντας και ειδικότητα στην κινησιοθεραπεία και κλασικό αθλητισμό.

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή, γιατί σπούδασα στο Κλουζ και έκανα παράλληλα πρωταθλητισμό και επιστρέφω συνοδεύοντας την Εθνική ομάδα και συνεχίζοντας στον στίβο, τώρα από τη θέση του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ. Έκανα τρία αγωνίσματα 100μ., 200μ. και 4×100μ. και θυμάμαι που είχαμε κερδίσει στην σκυτάλη στο ρουμανικό πρωτάθλημα, έχοντας στην ομάδα και τον Ιβάν Κονσταντίν. Επίσης, είχα μία 5η θέση στα 100μ. στο πρωτάθλημα στο Πιτέστι, τρέχοντας σε 10.80», δήλωσε ο Γιώργος Γιατρουδάκης, που βοήθησε επιπλέον το γεγονός πως γνωρίζει τη γλώσσα, τα ρουμανικά. Ν’ αναφέρουμε ότι για πολύ καιρό είχε προπονητή τον Αλεξέι Μιρτσέα, ενώ το στάδιο που αγωνίζονταν είναι το ανακατασκευασμένο Αρένα που θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο η Εθνική Ομάδα.

 

Ο Γιώργος Γιατρουδάκης δίνει την σκυτάλη στον Ιβάν Κονσταντίν στο στάδιο Ουνιβερσιτατέα, το οποίο είναι η ανακατασκευασμένη Αρένα που θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Η ομάδα 4×100μ. του πανεπιστημίου Ουνιβερσιτατέα Κλουζ που κέρδισε το πρωτάθλημα Ρουμανίας στα 4×100μ. Τρίτος από αριστερά διακρίνεται ο Γιώργος Γιατρουδάκης

Αποστολή Κλουζ Ναπόκα- Τόλης Λελεκίδης

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ