×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έβαλαν… φωτιά αγώνες σκύλων στο Καυταντζόγλειο


Sportime Team

Έβαλαν… φωτιά αγώνες σκύλων στο Καυταντζόγλειο


Με μια σκληρή ανακοίνωση προς την διοίκηση του Καυταντζογλείου σταδίου (η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη) οι προπονητές στίβου εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι τους κάνουν τη ζωή δύσκολη στο θέμα των προπονήσεων στους χώρους, αλλά την ίδια ώρα δίνουν το βοηθητικό για αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος… Γερμανικού Ποιμενικού!

Όπως κατήγγειλαν οι προπονητές, πάντα υπήρχε πρόβλημα με την χρήση του σταδίου και του βοηθητικού (το οποίο μάλιστα εγκαινιάστηκε πρόσφατα η κατασκευή του) καθώς έχουν αυστηρά μέτρα για την χρήση του από τους αθλητές ώστε να συντηρείται η εγκατάσταση σε καλή κατάσταση, αλλά την ίδια ώρα κάνουν διοργανώσεις που εύκολα μπορούν να την καταστρέψουν.

Ξεκαθαρίζοντας πως το πρόβλημά τους δεν είναι σαφώς τα τετράποδα, ο σύνδεσμος προπονητών ζητά την παρέμβαση του Υφυπουργού, ώστε να σταματήσει το «κυνηγητό» προς τους αθλητές, όταν την ίδια ώρα γίνονται αγώνες για σκυλιά.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών:

«Το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Υστερα από πολλά χρόνια το Σαββατοκύριακο διεξήχθη αγώνας υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανικού Ποιμενικού!!!

Μετά από χρόνια υποσχέσεων προχώρησε και ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες η ανακατασκευή του βοηθητικού σταδίου και του χλοοτάπητα τόσο στο βοηθητικό όσο και στο κεντρικό κόστους περίπου 1.000.000 ευρώ. Αυτούς του χλοοτάπητες που η διοίκηση του ΕΚΣ με πάθος υπερασπιζόταν «κυνηγώντας» τους αθλητές στίβου (όταν προσπαθήσουν να τους χρησιμοποιήσουν) την δεδομένη στιγμή στο πλαίσιο εύρεσης χρημάτων, τους δίνει να τους χρησιμοποιήσουν τα συμπαθή τετράποδα.

Ελπίζουμε το τίμημα να είναι ικανοποιητικό και να γεμίσει τον κουμπαρά του σταδίου. Τα χρήματα αυτά να έχουν και την ανάλογη ανταποδοτικότητα, καθώς το στάδιο πρέπει να έχει την απαραίτητη θέρμανση για τον χειμώνα και να εξοπλιστεί με αθλητικό υλικό. Μην ξεχνάμε ότι στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων. Ιδιαίτερη ικανοποίηση πρέπει να νιώθει και ο μεγάλος ευεργέτης της, Λύσσανδρος Καυτανζόγλου βλέποντας την παρακαταθήκη που άφησε για τον κλασικό αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης, να την διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο οι τοποθετημένοι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις – διοικούντες.

Κύριε Υφυπουργέ ζητάμε την άμεση παρέμβαση όλων των υπεύθυνων φορέων (Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ) γιατί ο κατήφορος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Την δεδομένη μάλιστα στιγμή που είναι άμεση αναγκαιότητα η ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα στο Κεντρικό στάδιο του ΕΚΣ, καθώς και ο εξοπλισμός με αθλητικό υλικό. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τις άμεσες ενέργειες σας».

 

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras