Ο Παναγιώτης Δημάκος θα βρίσκονταν, όπως συνηθίζει, πλάι στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Αυτή τη φορά όμως ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ δεν ακολούθησε την ελληνική αποστολή στο Κλουζ Ναπόκα και στην 1η κατηγορία της διοργάνωσης.

Το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς είναι delegate της ΕΑΑ στην τρίτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Το «νησί της Αφροδίτης» φιλοξενεί τη διοργάνωση το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου στη Λεμεσό.

Ο Παναγιώτης Δημάκος, επικοινώνησε με το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών το Σαββατοκύριακο στη Ρουμανία.

Ν’ αναφέρουμε ότι η Κύπρος που είναι οικοδέσποινα των αγώνων, παρουσιάζει μια δυνατή ομάδα και μπορεί να πάρε το «εισιτήριο» ανόδου στη β’ κατηγορία του 2023.

Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν στους άνδρες των Μίλαν Τραΐκοβιτς, Απόστολος Παρέλλη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Αλέξανδρου Πουρσανίδη, Νίκανδρου Στυλιανού, Αμίν Χαντίρι, Νικόλα Φράγκου και στις γυναίκες των Ελένη Αρτυματά, Ολίβια Φωτοπούλου, Ναταλία Χριστοφή, Στυλιάνα Ιωαννίδου, Φιλίππα Φωτοπούλου και Ανδρονίκη Λαδά.