Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

Oι λάτρεις του στίβου θα έχουν διπλή επιλογή μπροστά στην οθόνη τους. Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου θα μπορούν να δουν τους αγώνες μέσω της ΕΡΤ2, αλλά και των καναλιών του Eurosport.

Oι λάτρεις του στίβου θα έχουν διπλή επιλογή μπροστά στην οθόνη τους. Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου θα μπορούν να δουν τους αγώνες μέσω της ΕΡΤ2, αλλά και των καναλιών του Eurosport.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου 2018:

Πιστή η ΕΡΤ στην παράδοση των μεταδόσεων μεγάλων αθλητικών γεγονότων θακαλύψει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου από τις 6 έως τις 12 Αυγούστου 2018. Η ελληνική αποστολή των 25 αθλητριών και 12 αθλητών είναι από τις πολυπληθέστερες που στέλνει η χώρα μας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συνολικά, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 51 κράτη με 1573 επίλεκτους αθλητές.

Μετάλλια περιμένουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στην προηγούμενη διοργάνωση το 2016 στο Άμστερνταμ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών, ο νεότερος της αποστολής Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μ..

Αποφασισμένοι όμως, για διακρίσεις είναι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής αποστολής. Η ΕΡΤ2, σε περιγραφή του Νίκου Τσώνη και του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, θα μεταδώσει σε απ’ ευθείας σύνδεση το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων.

 

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ