Ποια μέλη της ελληνικής ομάδας δίνουν οι «μπουκ» πρώτα φαβορί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Δύο αθλήτριες και ένας αθλητής της ελληνικής αποστολής δίνουν οι μπουκ ως φαβορί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Η πρώτη είναι φυσικά η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μαζί με την Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα δίνεται ως πρώτο φαβορί για το χρυσό.

Οι αποδόσεις παραμονή του Ευρωπαϊκού (5/8) είναι στο 2.00 για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την Σιντόροβα να βρίσκεται στο 2.37. Τέταρτο φαβορί είναι μια άλλη Ελληνίδα, η Νικόλ Κυριακοπούλου, που προσφέρεται σε απόδοση 13.

Το άλλο ελληνικό όνομα που φιγουράρει ως πρώτο φαβορί στις γυναίκες, είναι η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία μάλιστα δίνεται με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Η άλτρια του τριπλούν προσφέρεται σε απόδοση 2.75, με την Άννα Πελετέιρο από την Ισπανία να ακολουθεί με 5.50.

Το τρίτο όνομα που προσφέρεται ως φαβορί, είναι ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής του μήκους δίνεται σε απόδοση 2.00, μπροστά από τον Νικοφόροφ (3.50) και τον Γιούσκα (5.50).

Στο επί κοντώ ανδρών τέλος, ο Κώστας Φιλιππίδης, για όσους θέλουν να ρισκάρουν, προσφέρεται με 41 απόδοση σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ποντάρει πάνω του για το χρυσό.

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ