ΣΤΙΒΟΣ

Φιλοθέη: Σούπερ Μίροντσικ 6,79μ. στο μήκος, δυνατή η Καρύδη 6,46μ.

Η Ναστάσια Μίροντσικ- Ιβάνοβα έκανε εξαιρετικό αγώνα στο μήκος στο «Γκαλά Γυναικών» στη Φιλοθέη, επικρατώντας με άλμα στα 6,79μ.
Φιλοθέη: Σούπερ Μίροντσικ 6,79μ. στο μήκος, δυνατή η Καρύδη 6,46μ.

Η Ναστάσια Μίροντσικ- Ιβάνοβα έκανε εξαιρετικό αγώνα στο μήκος στο «Γκαλά Γυναικών» στη Φιλοθέη, επικρατώντας με άλμα στα 6,79μ.

Η Λευκορωσίδα άλτρια έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση, αφού παρά τα τερτίπια του αέρα, που δεν βοήθησε στο μίτινγκ, εντούτοις κατάφερε να έχει τέσσερις προσπάθειες πάνω από 6,70μ.

Η 31χρονη αθλήτρια πήδηξε κατά σειρά: 6,75μ. (-0,5), 6,79μ. (-0,7), 6,74μ. (-0,4), 6,76μ. (-0,4), άκυρη, 6,48μ. (+0,1).

Δεύτερη ήταν η Σέρβα Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς με 6,48μ. (-0,7) και ακολούθησε η Σπυριδούλα Καρύδη με 6,46μ. (+0,2).

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι έδειξε σταθερότητα και έτοιμη για να πετύχει τον στόχο της που είναι μεγάλα άλματα στο τριπλούν.

Πρόβλημα με τον αέρα είχαν τόσο η Βούλα Παπαχρήστου, που είχε καλύτερο άλμα στα 6,20μ. (-0,7), όσο και η Έφη Κολοκυθά που έκανε 6,13μ. (-1,1). Καλή εμφάνιση έκανε και η Κύπρια πρωταθλήτρια Νεκταρία Παναγή που πήδηξε 6,35μ. (-0,1).

Δηλώσεις

Η Ναστάσια Μίροντσικ-Ιβάνοβα

Ναστάσια Ιβάνοβα- Μίροντσικ: «Είμαι ικανοποιημένη. Είχα καλά άλματα και έναν καλό αγώνα στην Ελλάδα. Το 6,79μ. είναι η καλύτερή μου φετινή επίδοση και μου δίνει την ευκαιρία να ελπίζω σε έναν τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το όνειρό μου είναι ένα μετάλλιο, αλλά είναι δύσκολο και θα το παλέψω.

Μου άρεσε πολύ το μίτινγκ και η Αθήνα. Πήγα στο Μουσείο στην Ακρόπολη και ήταν φανταστικά. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στο εθνικό πρωτάθλημα στο Μινσκ», δήλωσε στο Sportime η Λευκορωσίδα μηκίστρια.

Σπυριδούλα Καρύδη: «Μπορούσα και καλύτερα, αλλά ο αέρα δεν βοήθησε. Πάντως, είμαι ευχαριστημένη και δεν πειράζει. Ήμουν σταθερή και παραμένω  υγιής. Για μένα ήταν και ένα καλό τεστ γιατί ετοιμάζομαι για το τριπλούν. Τώρα ο επόμενος αγώνας στο Κλουζ Ναπόκα και θέλω να πάω καλά, γιατί κυνηγάω και το ράνκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23».

Έφη Κολοκυθά: «Ήμουν σε καλή κατάσταση και ήθελα να βγάλω μια καλή επίδοση. Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον αέρα και όλα τα άλματά μου έγιναν με αντίθετο. Κρίμα γιατί ήθελα ένα καλό άλμα και τους βαθμούς. Θα το παλέψω τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», δήλωσε η άλτρια του Μάκη Πάντου.

Αποτέλεσμα

Μήκος Γυναικών: Ναστάσια Μίροντσικ-Ιβάνοβα (Λευκορωσία) 6,79μ., Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς (Σερβία) 6,48μ., Σπυριδούλα Καρύδη 6,46μ., Αλίνα Ροτάρου-Κότμαν (Ρουμανία) 6,37μ., Νεκταρία Παναγή (Κύπρος) 6,35μ., Βούλα Παπαχρήστου 6,20μ., Έφη Κολοκυθά 6,13μ., Οξάνα Κορένεβα 5,85μ., Ευγενία Σχίζα 5,75μ., Μαρία Στεφανοπούλου 5,61μ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.