ΣΤΙΒΟΣ

Φρέντ Κέρλι: Στο ΟΑΚΑ για προετοιμασία ο Αμερικανός!

Στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει τις προπονήσεις του ο χάλκινος πρωταθλητής κόσμου των 400μ, το 2019 στην Ντόχα, Φρέντ Κέρλι. Ο Αμερικανός, που στο παγκόσμιο της Ντόιχα προ δυο ετών, είχε καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα 4χ400 των ανδρών, εκπροσωπώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξε την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του...
Φρέντ Κέρλι: Στο ΟΑΚΑ για προετοιμασία ο Αμερικανός!

Στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει τις προπονήσεις του ο χάλκινος πρωταθλητής κόσμου των 400μ, το 2019 στην Ντόχα, Φρέντ Κέρλι.

Ο Αμερικανός, που στο παγκόσμιο της Ντόιχα προ δυο ετών, είχε καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα 4χ400 των ανδρών, εκπροσωπώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξε την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. , έτσι ώστε να πραγματοποιήσει την θερινή του προετοιμασία, ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Ο Κέρλι, θα συνεχίσει τις προπονήσεις του το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, μαζί με τον προπονητή του, Άλειν Φράνσικ.

Εκτός από τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στην χώρα μας,  σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Κέρλι να προπονηθεί το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, έπαιξε, το γεγονός ότι ο Αμερικανός, βρίσκεται  ήδη στην πρωτεύουσα, για τις ανάγκες ενός σεμιναρίου που διοργανώνει η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή, σε συνεργασία με την διεθνή ολυμπιακή ακαδημία.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.