×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γ.Σ. Ηρακλής: Στο πλευρό της Κελεσίδου και της Αναγέννησης!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Γ.Σ. Ηρακλής: Στο πλευρό της Κελεσίδου και της Αναγέννησης!


Ο Γ.Σ. Ηρακλής, εξέφρασε με ανακοίνωση του την στήριξη του τόσο στο πρόσωπο της Τασούλας Κελεσίδου, όσο και στην Αναγέννηση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Ηρακλής τάχθηκε υπέρ της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ Τασούλας Κελεσίδου και της κίνησης για την αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού. Ενόψει των εκλογών της ομοσπονδίας. Που όπως αποκάλυψε χτες το Sportime, θα προκηρυχθούν αύριο Τετάρτη 21/10 και θα διεξαχθούν είτε την Παρασκευή 11, είτε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στήριξης του Γ.Σ. Ηρακλής προς την Τασούλα Κελεσίδου και την Αναγέννηση:

“Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Είναι ιστορική η στιγμή, είναι μεγάλη η τιμή και φυσικά τεράστια η χαρά για όλη την οικογένεια του ΓΣ Ηρακλής, που η σημαία του τμήματος στίβου του συλλόγου μας, η κορυφαία Τασούλα Κελεσίδου με τα δύο Ολυμπιακά και τρία Παγκόσμια μετάλλια, αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ως μέλος της κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού. Ο ΓΣ Ηρακλής στηρίζει με υπερηφάνεια την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου αλλά και όλη την ομάδα της Αναγέννησης που θα την πλαισιώσει στο όραμά τους για να οδηγήσουν τον ελληνικό στίβο σε ένα άλλο επίπεδο, βελτιώνοντας τις συνθήκες και δυνατότητες λειτουργίας για τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία. Καλούμε όλα τα σωματεία να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Τασούλας και να συστρατευθούν μαζί της για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, γιατί όπως τόνισε και στην δήλωσή της δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αποκλεισμούς και διακρίσεις.”

 

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras