ΣΤΙΒΟΣ

Γιάννης Κορακίδης: Η τρελή υποδοχή του από την ελληνική αποστολή

Ο Γιάννης Κορακίδης έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Κ20
Γιάννης Κορακίδης: Η τρελή υποδοχή του από την ελληνική αποστολή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Κορακίδης μετά την τεράστια επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, εκεί όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία.

Η πολύ μεγάλη βολή στην πέμπτη προσπάθεια του Γιάννη Κορακίδη που έστειλε τη σφύρα στα 79.11μ. του χάρισε τη πρώτη θέση, σε μια επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στο κόσμο στην κατηγορία Κ20 συντρίβοντας και το ατομικό του ρεκόρ (77.12μ).

Στην επιστροφή με το χρυσό μετάλλιο, ο Γιάννης Κορακίδης έτυχε της πιο τρελής υποδοχής από την ελληνική αποστολή που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και συνθήματα με το όνομα του.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, φορώντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, με την Εθνική μας ομάδα να είναι μια οικογένεια και το αποδεικνύουν οι χαρούμενες εικόνες που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, στο Twitter.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Κορακίδης: Η τρελή υποδοχή του από την ελληνική αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.