ΣΤΙΒΟΣ

Γιάννης Μυστακίδης: Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό όπως έκαναν Σεβαστής – Παναγόπουλος – Γι αυτό πήγαμε μπροστά

Γιάννης Μυστακίδης: Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό όπως επί εποχής Σεβαστή – Παναγόπουλου - Γι αυτό πήγαμε μπροστά
Γιάννης Μυστακίδης: Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό όπως επί εποχής Σεβαστή – Παναγόπουλου - Γι αυτό πήγαμε μπροστά

Γιάννης Μυστακίδης: «Μακριά τα κόμματα από τον κλασσικό αθλητισμό», τόνισε στο sportime.gr, με φόντο τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ της 31ης Μαρτίου, ο καθηγητής φυσικής αγωγής, βαλκανιονίκης δισκοβολίας, μέλος της Εθνικής Ομάδας στίβου, πρόεδρος ΑΣ Πολυνίκης Δράμας, Γενικός Γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, προπονητής στίβου και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δράμας.

«Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να πάνε καλά οι εκλογές. Εκείνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να ξεφύγουμε από αυτό το φάσμα του κορονοϊού, έτσι ώστε να είναι όλοι υγιείς και την επαύριο των εκλογών να είναι όλοι στις θέσεις τους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν για το καλό του κλασσικού αθλητισμού», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Μυστακίδης.

«Φυσικά, πάντα κάθε φορά που υπάρχουν εκλογές υπάρχει μια ένταση, αλλά θέλω να υπογραμμίσω το εξής: Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε μία οικογένεια του στίβου και ότι μετά τις εκλογές όλοι θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη του ΣΕΓΑΣ και γενικότερα του κλασσικού αθλητισμού», τόνισε.

«Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού όλοι. Είναι άξιοι όσοι ασχολούνται και εκτίθενται στην διαδικασία των εκλογών και θεωρώ ότι αυτό έχουν στο μυαλό τους (σ.σ. την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού). Αυτό θέλω να πιστεύω ότι έχουν στο μυαλό του. Δεν υπάρχει κομματικοποίηση. Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό. Εξάλλου και αυτό υπήρχε επί εποχή Βασίλη Σεβαστή και Κώστα Παναγόπουλου. Γι αυτό και ο στίβος πήγε πάρα πολύ καλά», υπογράμμισε μιλώντας στο sportime.gr ο κ. Μυστακίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Μυστακίδη «πάντοτε υπάρχουν ψηλοπροβλήματα, τα οποία με καλή θέληση και με την αγάπη που έχουμε για τον κλασσικό αθλητισμό μπορούμε να τα λύσουμε». «Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και η ένταση που υπάρχει την επόμενη των εκλογών θα καταλαγιάσει και όλοι θα σκεφτούμε το καλό του κλασσικού αθλητισμού», συμπλήρωσε.

Γιάννης Μυστακίδης: Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό

Αναφορικά με το μέλλον του κλασσικού αθλητισμού ο κ. Μυστακίδης υπογράμμισε πως «η ΑΚΑΣ αποτελείται από άξια άτομα, έμπειρα, τα οποία έχουν θητεύσει για αρκετό καιρό στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού και γνωρίζουν πως πρέπει να λειτουργήσει ο στίβος, έτσι ώστε να έχουμε την μεγάλη ανάπτυξη που προσδοκούμε». «Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα μέτρων τα οποία θα παρθούν από το ΔΣ που θα εκλεγεί. Να ξέρει όλος ο κόσμος πως αυτά τα μέτρα τείνουν προς το καλό του αθλητισμού. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη από τα μικρά παιδιά, τα αναπτυξιακά τμήματα, μέχρι και τους άξιους πρωταθλητές τους οποίους έχουμε για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τον κλασσικό αθλητισμό», ανέφερε.

«Υπάρχει η αγάπη, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η όρεξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε.

ΑΚΑΣ: «Μπροστά στη βέβαιη ήττα τους, προσπαθούν προβοκατόρικά να πλήξουν τους υποψηφίους μας»

Αυγενάκης – Οικονόμου είναι στην… πίεση! Τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για τις υποδομές του ΣΕΓΑΣ;

Νίκος Κιβρακίδης: Ηγέτης και μέντορας ο Βασίλης Σεβαστής

Γιάννης Μυστακίδης: Μακριά τα κόμματα από το κλασσικό αθλητισμό όπως επί εποχής Σεβαστή – Παναγόπουλου – Γι αυτό πήγαμε μπροστά

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ