ΣΤΙΒΟΣ

Γιαννουλάκης: «Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους»

Ο προπονητής της Ελένης Αρτυματά αναφέρθηκε στις συνθήκες προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Γιαννουλάκης: «Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους»

Γιαννουλάκης: Ο προπονητής της Ελένης Αρτυματά αναφέρθηκε στις συνθήκες προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δεν μάσησε τα λόγια του, όταν κλήθηκε να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Active 107,4 & 102,5.

«Στην προετοιμασία δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και μπράβο στην Ελένη, διότι στην Κύπρο δεν υπάρχουν γήπεδα, το ‘χω ξαναπεί.

Φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγουμε στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε προπόνηση. Μπράβο και στον Ορλάντο, ένα ξένο παιδί που ανέχθηκε όλη αυτήν την κατάσταση.

Έχω κάνει έκκληση όλα αυτά τα χρόνια να σεβαστούνε τον κόπο μας και να μας φτιάξουν ένα γήπεδο να κάνουμε προπόνηση με αξιοπρέπεια.

Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχουν φτιαχτεί δύο γήπεδα και είναι άθλια», ήταν τα λόγια του.

Τον Μάρτιο του 2020, μιλώντας στο ίδιο Μέσο, ο Αντώνης Γιαννουλάκης είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ιδού τι είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όταν φθάσει στο σημείο ένας αθλητής, ο οποίος έχει τόσες πολλές διακρίσεις, όταν φθάσει ο Μίλαν (σ.σ. Τράικοβιτς), που σήκωσε την κυπριακή σημαία σε όλα τα στάδια του κόσμου να χρειαστεί να πηδάει μάντρες για να κάνει προπόνηση, φανταστείτε τι προβλήματα έχουν τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό γενικεύει την κατάσταση.

Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, ούτε κακός, αλλά έχω πίκρα. Δεν γίνεται τώρα, σε Ολυμπιακή χρονιά να μην έχουν σκεφτεί οι ιθύνοντες ότι θα πρέπει να έχει ένα στάδιο άρτιο για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση

Δεν γίνεται να έκανα ανάρτηση πριν από ένα μήνα για να ενεργοποιηθεί το σύστημα για να έχουμε ένα στάδιο στίβου μετά τον Σεπτέμβρη. Όμως, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δεν υπάρχει κανένα γήπεδο στίβου που να μπορεί δρομέας να τρέξει χωρίς να αποκτήσει προβλήματα στα πόδια του. Ούτε στην Πάφο, ούτε στη Λάρνακα, ούτε στη Λευκωσία περισσότερο.

Το Μακάρειο είναι διαλυμένο, στο ΓΣΠ το ταρτάν θέλει ανακατασκευή εδώ και τρία χρόνια και δεν φιλοτιμήθηκε κανένας να το τρέξει πιο γρήγορα. Φθάσαμε στο σημείο στη φετινή χρονιά να μην μπορούμε να κάνουμε προπόνηση.

Ζητήσαμε την βοήθεια της Ομοσπονδίας μας για να μεσολαβήσει με τη σχολική εφορία και να πάμε να κάνουμε προπόνηση σε ένα γήπεδο που έχει φτιαχθεί στον Κύκκο.

Δύο στάδια υπάρχουν που είναι άρτια και είναι στη σχολική εφορία. Ουσιαστικά κανένα δεν ανήκει στον ΚΟΑ και στην ΚΟΕΑΣ που είναι η οικεία Ομοσπονδία μας. Ζητήσαμε, μεσολαβήσαμε και μετά από χίλια δύο προβλήματα καταφέραμε να κάνουμε προπόνηση».

 

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλη φωτιά στη Μεσσηνία: Εκκενώνονται χωριά – Απειλείται το Διαβολίτσι

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μάχη να μην περάσουν οι φλόγες στον αρχαιολογικό χώρο

Κορονοϊός: Πλησιάζουν τους 200 οι διασωληνωμένοι – Αυτά είναι τα νέα δεδομένα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννουλάκης: «Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.