ΣΤΙΒΟΣ

Γιώργος Χρυσοστόμου: Πραξικοπηματικές διαδικασίες, παράνομη γενική συνέλευση και αποφάσεις στα… σκοτάδια

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ λειτουργεί σαν άλλος δικτάτορας, καταργώντας τη νομιμότητα.
Γιώργος Χρυσοστόμου: Πραξικοπηματικές διαδικασίες, παράνομη γενική συνέλευση και αποφάσεις στα… σκοτάδια

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ λειτουργεί σαν άλλος δικτάτορας, καταργώντας τη νομιμότητα.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εδώ και μερικούς μήνες τείνει να σπείρει τον διχασμό και να φέρει την διάλυση στην κυπριακή αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Καταργεί νόμους, άρθρα και κανόνες. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες. Προσπαθεί να περάσει αποφάσεις και αλλαγές στα… μουλωχτά.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ θα με ετσιθελικούς τρόπους επιχειρεί να καταστρατηγήσει τη νομιμότητα προς τέρψιν ενός μεγάλου «εγώ» και διάφορων αυλικών. Η κίνηση με την απομάκρυνση άλλωστε που είδαμε και με την Άντρη Σιάλου καταδεικνύει με περίτρανο τρόπο πως δεν ενδιαφέρεται για τη ψυχική υγεία και τα θέλω των αθλητών.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Μέσα στην «κρυφή» του ατζέντα δείχνει να έχει την πλήρη περιθωριοποίηση της επιτροπής των αθλητών. Της επιτροπής και των ανθρώπων δηλαδή που αποτελούν τη γέφυρα συνεννόησης όλων των αθλητών προς την ΚΟΕ και άλλων φορέων.

Παράνομη γενική συνέλευση

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ πριν από δύο εβδομάδες συγκάλεσε από γενική συνέλευση με σκοπό και τις αλλαγές σε όλο της το καταστατικό και τον τρόπο λειτουργίας. Σκοπός ήταν η διαφοροποίηση στα δικαιώματα ψήφων, στα μέλη και στο τι θα ψηφίζεται. Κι όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει απόφαση για γενική συνέλευση από την ίδια την επιτροπή των αθλητών! Διότι μπορεί ο πρόεδρος της ΚΟΕ να είναι αυτός που συγκαλεί την γενική συνέλευση, αλλά πρώτα όταν το αποφασίσει η ίδια η επιτροπή των αθλητών της Κύπρου.

Χωρίς καμία νομική γνωμάτευση, με ερμηνεία του άρθρου κατά το δοκούν, χωρίς καν να ενημερωθεί ο πρόεδρος της επιτροπής των αθλητών, Ανδρέας Χάσικος. Στα… σκοτάδια. Δύο ηλεκτρονικά μηνύματα έστειλε ο πρόεδρος της επιτροπής, σε κανένα δεν πήρε απάντηση. Η συνεδρίαση έγινε την περασμένη Δευτέρα και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών δεν είχε λάβει ούτε πρόσκληση, ούτε καν γνώση για αυτή! Ανήκουστο!

Πρακτικές που είχαν διαφανεί και από την καθυστέρηση των εκλογικών διαδικασιών για την επιτροπή των αθλητών, η οποία φαίνεται να ενοχλεί τον πρόεδρο της ΚΟΕ. Τουλάχιστον με την τωρινή της σύσταση. Γι’ αυτό και επί της ουσίας έχει ξεκινήσει ένα «πραξικόπημα» αγνοώντας νόμους και κάθε είδους ηθικές αξίες.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ