ΣΤΙΒΟΣ

Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της στην Σιένα!

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα στον μαραθώνιο της Σιένα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Γκλόρια Πριβιλέτζιο. Μπορεί η Πριβιλέτζιο να μην σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στον συγκεκριμένο αγώνα όμως, ο χρόνος που έκανε τερματίζοντας σε 2:37:09 αποτελει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην καριέρα της, μετά το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση, που είναι 2:35:31 και το...
Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της στην Σιένα!

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα στον μαραθώνιο της Σιένα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Μπορεί η Πριβιλέτζιο να μην σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στον συγκεκριμένο αγώνα όμως, ο χρόνος που έκανε τερματίζοντας σε 2:37:09 αποτελει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην καριέρα της, μετά το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση, που είναι 2:35:31 και το έχει κάνει το 2019 σε αγώνα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η σημερινή της επίδοση την κατέταξε στην 76η θέση, με την αθλήτρια του Γιάννη Περίφανου, να κάνει έναν αξιόλογο αγώνα, αποκτώντας ρυθμό παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της στην Σιένα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.