Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουν στην ίδια τάξη… κάποιοι που δεν υπογράφουν, αλλά βάζουν Sportsfeed. Αδιάβαστοι για άλλη μια φορά πιάστηκαν!

Στο Sportsfeed δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διασταυρώσουν το θέμα που τους έδωσαν, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε γκάφα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουν στην ίδια τάξη… κάποιοι που δεν υπογράφουν, αλλά βάζουν Sportsfeed. Αδιάβαστοι για άλλη μια φορά πιάστηκαν!

Πάνω στην πρεμούρα τους να αποδημήσουν όποια προσπάθεια γίνεται στον στίβο, μόνο και μόνο για την εξουσία, παρασύρονται σε γκάφες. Επικών διαστάσεων. Προσπάθησαν να αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης είναι… αδιάβαστος. Ο λόγος ήταν πως έκανε εισήγηση για χαμηλότερα όρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 από αυτά που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

Γνωστοί πως σπάνια διασταυρώνουν την είδηση… Πληροφορήθηκαν το θέμα και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να το τσεκάρουν. Ένα απλό πάτημα στο link της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα καταλάβαιναν πως τα όρια σε σχέση με το προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχουν αλλάξει! Σε σχέση με τη διοργάνωση του Ριέτι που ακυρώθηκε.

Ο υπεύθυνος αναπτυξιακών κατηγοριών, στο έγγραφο που απέστειλε στη διάρκεια της ΕΠΥΑ τα όρια φυσικά δεν τα έχει αλλάξει! Απλά η ΕΑΑ έκανε κάποια όρια πιο ελαστικά σε σχέση με το Ριέτι όταν τα είχε ανακοινώσει.

Οπότε άλλοι ήταν οι αδιάβαστοι.

Υ.Γ.: Περιμένουμε με αγωνία από το Sportsfeed να μας πληροφορήσει για την επίδοση της Νικόλ Κυριακοπούλου στο μίτινγκ του Μάντσεστερ το Σάββατο 22 Ιανουαρίου! Όπως έχει προαναγγείλει δύο φορές.

Υ.Γ.2: Ακολουθώντας ότι υπογράφει η ομάδα… Το κείμενο τώρα υπογράφει η ομάδα… του Sportime!

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο