ΣΤΙΒΟΣ

Η αναβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «μπλοκάρει» τα καλεντάρια των Ομοσπονδιών

Το προσχέδιο του αγωνιστικού καλενταριού του ΣΕΓΑΣ είναι έτοιμο, αλλά θα οριστικοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα, μετά και τη διαμόρφωση του μοντέλου διάρθρωσης.
Η αναβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «μπλοκάρει» τα καλεντάρια των Ομοσπονδιών

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προχωράει αυτή την εποχή σε αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι Ομοσπονδίες να στείλουν το καλεντάρι τους.

Οι περισσότερες Ομοσπονδίες- μέλη της ΕΑΑ έχουν έτοιμα τα προσχέδια του αγωνιστικού τους καλενταριού για το 2022, αλλά δεν φορτώνεται στο σύστημα, καθώς αναβαθμίζεται.

Έτσι, και στο Κογκρέσο την ερχόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να προχωρήσει κάτι σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει έτοιμο το προσχέδιο, αλλά ούτως ή άλλως υπάρχουν και εξελίξεις, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες με τα ονόματα στις θέσεις στο μοντέλο διάρθρωσης που έχει διαμορφωθεί και ψηφίστηκε από τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Έτσι, υπάρχει χρόνος για να οριστικοποιηθούν οι αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι δύο ελληνικά μίτινγκ έχουν ζητήσει αναβάθμιση της κατηγορίας τους, το διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και το διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια» στη Βάρη.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.