ΣΤΙΒΟΣ

Η Δέσποινα Μουρτά μίλησε για όλους και για όλα!

Η Δέσποινα Μουρτά τόνισε την ανάγκη να βρεθεί λύση για κλειστό στάδιο. Το γεγονός ότι δεν είχε κλειστό γήπεδο να προπονηθεί στα 400μ. την έκανε να μην κατεβεί ποτέ σε αγώνες!
Η Δέσποινα Μουρτά μίλησε για όλους και για όλα!

Η Δέσποινα Μουρτά είναι μια παρουσία που γεμίζει το χώρο από την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά της και σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο Stivostime για τα πρώτα της βήματα στον στίβο, για τους στόχους της το 2023, το μέλλον, αλλά και τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Πάτρα και να έρθει στην Αθήνα.

Η συνέχεια ΕΔΩ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ