ΣΤΙΒΟΣ

Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ θα αποτελεί μια ακόμα νίκη για τον στίβο!

Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ θα αναδείξει τον στίβο νικητή στα σίγουρα, Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης και πλέον Τασούλα Κελεσίδου!
Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ θα αναδείξει τον στίβο νικητή στα σίγουρα, Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης και πλέον Τασούλα Κελεσίδου!

Η προσωπικότητα, η δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις στον αθλητισμό και να χειρίζεται διαφορετικές καταστάσεις είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιες για το «διοικείν». Ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τον ΣΕΓΑΣ.

Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης και πλέον η Τασούλα Κελεσίδου κρίνονται καθημερινά, δείχνουν να έχουν όλο το «πακέτο» και πάνω από όλα δεν ξεχνούν πως κάποτε πάτησαν ταρτάν κρατώντας ακόντιο, φορώντας σορτς και ρίχνοντας δίσκο…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Stivostime.gr

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ