Τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν του ανοιχτού θα δώσει την επόμενη Τετάρτη η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα

Τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν του ανοιχτού θα δώσει την επόμενη Τετάρτη η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν του ανοιχτού θα δώσει την επόμενη Τετάρτη η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της με μειωμένη φόρα, καθώς βρίσκεται σε προσπάθεια να κερδίσει το χαμένο έδαφος από την προετοιμασία που έχασε. Η άλτρια του Α.Ο. Μεγάρων πριν από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Η επικοντίστρια του Μανώλη Καραγιάννη δεν έχει πάντως το άγχος για την επίτευξη το ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ή και να κυνηγήσει επιδόσεις για να πάει στην ιαπωνική πρωτεύουσα μέσω ράνκινγκ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ τον περασμένο Φεβρουάριο πέρασε τα 4,71μ. στο επί κοντώ και πήρε το «εισιτήριο» για την κορυφαία διοργάνωση. Στο Τόκιο θα έχουμε τρεις Ελληνίδες αθλήτριες στο αγώνισμα, αφού έχουν προκριθεί η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Μετά την παρουσία της στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα στις 26 Μαΐου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα στις 5-6 Ιουνίου. Επίσης, περιμένει απάντηση από τους διοργανωτές για το «Ντάιαμοντ Λιγκ» στη Ρώμη που είναι να γίνει στις 10 Ιουνίου.

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο