Η Μιλένα Ποστίκα είναι μια πολλά υποσχόμενη επικοντίστρια, που έπεσε όμως πάνω στη γραφειοκρατία και περιμένει ακόμα την ελληνοποίησή της!

Η Μιλένα Ποστίκα έκλεισε τη σύντομη φετινή της σεζόν με 4,00μ. στο επί κοντώ ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Η Μιλένα Ποστίκα είναι μια πολλά υποσχόμενη επικοντίστρια, που έπεσε όμως πάνω στη γραφειοκρατία και περιμένει ακόμα την ελληνοποίησή της!

Η νεαρή άλτρια έκλεισε τη φετινή σεζόν με 4,00μ. που σημείωσε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο στον Άγιο Κοσμά. Θα μπορούσε να πάει ακόμη ψηλότερα, αλλά μετά αρρώστησε με κορωνοϊό και αυτό την άφησε πίσω.

Αυτή την εποχή έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και παράλληλα περιμένει μέσα στο επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελληνοποίησής της.

Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κωλυσιεργεί σε πολλές περιπτώσεις. Πρόκειται για μια αθλήτρια, που έχει ολοκληρώσει το σχολείο και τα χρόνια που χρειάζονται, σπουδάζει στο δεύτερο έτος στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας, ενώ το 2018 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που είχε διεξαχθεί στο Μαρακές, πετυχαίνοντας και ρεκόρ αγώνων με 4,00μ. Όμως στη συνέχεια δεν μπορούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σε διοργανώσεις.

«Η Μιλένα έχει μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις εν όψει της νέας σεζόν. Είναι σε καλή κατάσταση και πιο συγκεντρωμένη. Θα μπούμε από νωρίς σε αγώνες στον κλειστό με στόχο το ατομικό ρεκόρ. Από εκεί και πέρα στον ανοιχτό μπορεί να κυνηγήσει πολύ μεγαλύτερα άλματα και να παλέψει για μια θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το 2022 θα είναι και η βάση για το 2023 που θα υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, όπου εκεί θα στοχεύουμε», δήλωσε ο προπονητής της αθλήτριας του Α.Ο. Μεγάρων, Μανώλης Καραγιάννης.

Η Μιλένα Ποστίκα, που γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά, στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή, που έχει και την πρωταθλήτρια Κλαούντια- Ελένη Πόλακ. Τέλος, ν’ αναφέρουμε ότι το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό είναι επίσης, 4,00μ. από πέρσι στο ΣΕΦ.

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο