ΣΤΙΒΟΣ

Η Νεφέλη Ράμμου θέλει να επιστρέψει του χρόνου με ένα ρεκόρ

Η Νεφέλη Ράμμου έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 14.11 και φέτος έκανε καλύτερη επίδοση 14.74.
Η Νεφέλη Ράμμου θέλει να επιστρέψει του χρόνου με ένα ρεκόρ

Η Νεφέλη Ράμμου έχει αποφασίσει, μετά τον τραυματισμό, να κάνει προσπάθεια να επιστρέψει και πάλι δυναμικά τη νέα σεζόν στα 100μ. εμπόδια.

Η νεαρή αθλήτρια συνεργάζεται με τον Γιώργο Οικονομίδη και έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, θέλει να πάρει μια ρεβάνς.

Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια και με την πανδημία, είχε πολλές αλλαγές. Μάλιστα, ένα διάστημα είχε επιστρέψει στη γενέτειρά της τη Ρόδο.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία που έχω με τον προπονητή μου. Υπάρχει ένα καλό γκρουπ και ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολείται και έχει όρεξη. Είμαι ικανοποιημένη και πάμε βήμα βήμα. Αντιμετώπισα τη σεζόν που πέρασε ένα πρόβλημα στην πελματιαία. Τώρα κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Δεν ξέρω αν προλάβουμε να μπω σε αγώνες στον κλειστό, αλλά ο στόχος είναι το καλοκαίρι. Θέλω να τρέξω στον ανοιχτό, να είμαι υγιής και να πετύχω ένα καλό ατομικό ρεκόρ», δήλωσε η Νεφέλη Ράμμου στο Sportime.

Πρόσφατα έκανε και μια απόδραση από τη ρουτίνα της προπόνησης και των μαθημάτων, αφού τελειώνει τις σπουδές της στην οικονομική επιστήμη στην ΑΣΟΕΕ. Πήγε στο Μιλάνο και από Δευτέρα μπαίνει και πάλι στις προπονήσεις.

Φέτος δεν έκανε πολλές κούρσες και έκλεισε με καλύτερη επίδοση το 14.74 στα 100μ. εμπόδια που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Η 23χρονη εμποδίστρια της ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 έχει ατομικό ρεκόρ 14.11.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.