ΣΤΙΒΟΣ

Ομόφωνα πέρασε η Ε.Σ.Α.Σ.- Οι ομάδες εργασίας του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού

Επικεφαλής των Επιτροπών θα είναι Γιάννης Μυστακίδης, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας και Σωτήρης Κυρανάκος.
Ομόφωνα πέρασε η Ε.Σ.Α.Σ.- Οι ομάδες εργασίας του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού

Το Δ. Σ. του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της ΕΣΑΣ για τη δημιουργία εξειδικευμένων ομάδων Εργασίας με αναβαθμισμένο έργο.

Το Εθνικό Συμβούλιο Αγωνιστικού Σχεδιασμού με τις ομάδες εργασίας με αναβαθμισμένο έργο θα έχει δυνατότητα απευθείας εισηγητικού ρόλου στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Πρόεδρος της ΕΣΑΣ είναι ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, ο οποίος έκανε τη σημερινή εισήγηση, ενώ συντονιστής των τεσσάρων ομάδων θα είναι ο σύμβουλος της διοίκησης, Λάμπρος Παπακώστας.

Η ΕΣΑΣ χωρίζεται σε τέσσερις Επιτροπές, στην Επιτροπή Αναπτυξιακού Αθλητισμού, στην Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού, στην Επιτροπή Αγώνων και στην Επιτροπή Εξεύρεσης πόρων και στρατηγικού Σχεδιασμού με στόχο τον άμεσο σχεδιασμό και την υλοποίηση των θεμάτων του αντικειμένου, που θα αναλάβουν.

Η ομάδα εργασίας του Αναπτυξιακού Αθλητισμού, πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, θα ασχοληθεί με τη διεξαγωγή Αγώνων έως Κ20, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, τις αναπτυξιακές δράσης, το Kids Athletics κ.α. Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού θα έχει πρόεδρο τον Γιώργο Γιατρουδάκη και ως κύρια ευθύνη τα θέματα Εθνικών Ομάδων, τα κέντρα προετοιμασίας, ιατρικά και αγωνιστικά ζητήματα. Η Επιτροπή Αγώνων, με πρόεδρο τον Γιάννη Λιούμπα, θα ασχοληθεί με τη Διεξαγωγή Αγώνων, την ανάθεση διοργανώσεων, την υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και τον έλεγχο εγκυρότητας των αγώνων.

Μέλη της Επιτροπής θα είναι μεταξύ άλλων η ολυμπιονίκης του επί κοντώ και μέλος της Επιτροπής Αθλητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Περικλής Ιακωβάκης.

Τέλος, η Επιτροπή Εξεύρεσης πόρων και στρατηγικού Σχεδιασμού, με πρόεδρο τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Σωτήρη Κυρανάκο, θα έχει αντικείμενο εργασίας τη σύναψη μνημονίων συνεργασίας με τοπικούς φορείς για την προετοιμασία των αθλητών και για τη διεξαγωγή πανελληνίων πρωταθλημάτων και αγώνων.

Αναλυτικά οι Επιτροπές

Αναπτυξιακού- σωματειακού αθλητισμού
Συντονιστής: Γιάννης Μυστακίδης
Μέλη
Γιάννης Θεμελίδης
Λούλα Καρατζά
Σπύρος Αραμπατζής
Χάρης Παπαδιάς
Φλώρα Ρεντούμη
Ζωή Βαρέλη
Μάρκος Καλούδης
Βασίλης Πλάτωνας
Χρήστος Χατζηβασιλείου
Στέφανος Ματάκης
Δημήτρης Παππάς
Λυκούργος Τσάκωνας
Άγγελος Παυλακάκης
Χρήστος Μελέτογλου
Ξένια Αργειτάκη

Υψηλού Αθλητισμού
Συντονιστής: Γιώργος Γιατρουδάκης
Μέλη
Λάμπρος Παπακώστας
Γιάννης Θεμελίδης
Ξένια Αργειτάκη
Τασούλα Κελεσίδου
Νίκος Τσώνης
Κώστας Γκατσιούδης
Γιάννης Κουτσιώρας
Χρήστος Μελέτογλου
Ζωή Βαρέλη
Χρήστος Χρυσοστομίδης
Δημήτρης Ευαγγελόπουλος
Γιώργος Πομάσκι
Άγγελος Παυλακάκης
Μαρία Μπελιμπασάκη
Δημήτρης Δαμασκηνός
Γιάννης Μυστακίδης
Λυκούργος Τσάκωνας
Λούλα Καρατζά

Αγώνων
Συντονιστής: Γιάννης Λιούμπας
Μέλη
Χάρης Παπαδιάς
Ανδρέας Γκόγκας
Νίκος Τσώνης
Νότης Παπούλιας
Δημήτρης Χαλβατζάρας
Μάρκος Καλούδης
Βασίλης Πλάτωνας
Χρήστος Χατζηβασιλείου
Στέφανος Ματάκης
Κατερίνα Στεφανίδη
Περικλής Ιακωβάκης

Εξεύρεσης πόρων- στρατηγικός σχεδιασμός
Συντονιστής: Σωτήρης Κυρανάκος
Μέλη
Γιώργος Γιατρουδάκης
Γιάννης Λιούμπας
Τασούλα Κελεσίδου
Μάρκος Καλούδης
Βασίλης Πλάτωνας
Χρήστος Χατζηβασιλείου
Στέφανος Ματάκης
Νότης Παπούλιας
Ανδρέας Γκόγκας

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Ομόφωνα πέρασε η Ε.Σ.Α.Σ.- Οι ομάδες εργασίας του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής

Στίβος
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

Καλεί όλα τα σωματεία του ο ΣΕΓΑΣ!

Στίβος
Στίβος: Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,90μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο μίτινγκ της Καέν

Στίβος
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Στίβος: Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Τίποτα δεν προμήνυε τότε, όταν ο Μιχάλης Σταματόγιαννης πήγαινε μετά τον αγώνα του στα Παπαφλέσσεια για να δώσει οικειοθελώς δείγμα για έλεγχο ντόπινγκ, ότι θα βρισκόταν θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Στίβος
Στίβος: 41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο μεγάλος νικητής του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Στίβος
Στίβος: Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Ρεκόρ η Μαρινάκου - Πρώτη νίκη για Πετρουλάκη στα 10 χλμ.

Στίβος
VIRAL: Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Χιουμοριστικό βίντεο με τον πρώην χρυσό πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Μο Φάρα να... κουτρουβαλάει σε διάδρομο.

VIRAL
Στίβος: Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Εύλογος ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για το Καλλιμάρμαρο και τους αθλητές που δεν έχουν πια πρόσβαση.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

Το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ είναι γεγονός και η λάθος ανάγνωσή του έφερε παρερμηνείες. Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

Από εκεί που μπορεί να μην είχε καν μέλη στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑ «επειδή η 2η ευκαιρία κερδίζεται», φτάσαμε στη συντριπτική νίκη.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

Πρώτος σε προτίμηση από τα σωματεία ανάμεσα στα μέλη που εκλέγονται αναδείχθηκε ο Κώστας Κεντέρης. Ψηλά στη λίστα και η Τασούλα Κελεσίδου.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κέρδισε η Σοφία Σακοράφα τις εκλογές!

ΣΕΓΑΣ: Κέρδισε η Σοφία Σακοράφα τις εκλογές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η Σοφία Σακοράφα κέρδισε τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και είναι έτοιμη για τη δεύτερη θητεία στην ομοσπονδία.

Στίβος