Ο Κώστας Λαμπρόπουλος έλαβε τις περισσότερους ψήφους στις εκλογές του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειαςυ Ελλάδας που έγιναν το Σάββατο.

Η πανδημία δημιούργησε μεγάλη αποχή στις εκλογές του Συνδέσμου, κάτι που θα γίνει προσπάθεια να αλλάξει από τη νέα Διοίκηση με την κάρτα προπονητών.

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος έλαβε τις περισσότερους ψήφους στις εκλογές του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας που έγιναν το Σάββατο.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται την προσεχή εβδομάδα που θα έρθει σε Σώμα ο Σύνδεσμος, να επανεκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Ο τεχνικός από τη Θεσσαλονίκη πήρε 34 ψήφους, σε μια διαδικασία που όμως είχε μεγάλη αποχή και ο ίδιος εξήγησε τους λόγους. «Πολλοί από την επαρχία λόγω του Covid-19 δεν ήρθαν, ενώ κάποιοι πιστεύω δεν προήλθαν λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ακολουθήσαμε. Πάντως, ο σκοπός της νέας διοίκησης, μόλις αναλάβει, είναι να δημιουργηθούν οι κάρτες προπονητών, σαν διπλώματα που με ένα κωδικό θα μπορούν να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο ή ηλεκτρονικό τρόπο, κάτι που δεν προλάβαμε να φτιάξουμε σε αυτές τις εκλογές», δηλώνει στο Sportime ο Κώστας Λαμπρόπουλος.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, εγγράφηκαν 40 προπονητές, ψήφισαν 37, τα έγκυρα ήταν 36 και 1 άκυρο.

Εκλέχθηκαν: Λαμπρόπουλος Κώστας 34, Συρόπουλος Βασίλης 29, Μάζνη Αρετή 26, Κεφαλίδης Σάββας 21, Σπανός Νίκος 20, Σαράφης Γιώργος 13, Δήμα Νικολέτα 10. Εξελεγκτική Επιτροπή: Σισμανίδης Παύλος 24, Παπαδόπουλος Νίκος 24, Πετσούδη Ολυμπία 23.

Όσον αφορά τις προτεραιότητες του Σ.Π.Σ.Β.Ε. ο Κώστας Λαμπρόπουλος είπε: «Είναι πρώτον η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στα γήπεδα για τους προπονητές και αυτό αφορά και την υλικοτεχνική υποδομή που είναι παλιά στα στάδια και χρειάζεται ανανέωση και δεύτερον τα οικονομικά. Πρέπει να υπάρχουν καλύτερες οικονομικές απολαβές για τους προπονητές και περιμένουμε τις εξαγγελίες της Πολιτείας για την επιχορήγηση της νέας χρονιάς και κατ’ επέκταση να βρει ο ΣΕΓΑΣ τα έσοδα να καλύψει αυτό το κομμάτι των προπονητών, πάντα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Ένα ακόμη σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να φέρουμε πιο κοντά στον Σύνδεσμο τους νέους προπονητές. Επίσης, να μη χάνονται προπονητές από τον στίβο, καθώς πολλοί λόγω βιοπορισμού αναζητούν άλλους τρόπος για να τα βγάλουν πέρα. Personal, γυμναστές σε άλλα αθλήματα κ.λπ.».

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο