Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η πρωταγωνίστρια, στο 6ο Protergia Athens Street Pole Vault, στο Σύνταγμα . Kράτησε την υπόσχεση της και δοκίμασε σε ύψη πανελληνίου ρεκόρ. Η Oλυμπιονίκης του Ρίο ήταν νικήτρια με 4,80 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Παράλληλα έδειξε πως ξεπέρασε τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε στην...

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η πρωταγωνίστρια, στο 6ο Protergia Athens Street Pole Vault, στο Σύνταγμα .

Kράτησε την υπόσχεση της και δοκίμασε σε ύψη πανελληνίου ρεκόρ. Η Oλυμπιονίκης του Ρίο ήταν νικήτρια με 4,80 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη.

Παράλληλα έδειξε πως ξεπέρασε τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε στην αρχή της σεζόν και δεν της επέτρεψαν να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε. Η Στεφανίδη στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,92 μ., προκειμένου να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ, ύψος στο οποίο είχε πολύ καλή δεύτερη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη δεν ήταν, όμως, η μόνη που βρέθηκε σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Η Γιάρλισλει Σίλβα αναζωογονήθηκε στην Αθήνα, αφού μετά το 4,50 μ. στη Φιλοθέη ξεπέρασε τα 4,73 μ. στο Σύνταγμα και πέτυχε νέο φετινό ρεκόρ σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της τους τελευταίους μήνες, μετά τα προβλήματα του 2017. Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε έναν ακόμη εξαιρετικό αγώνα, αφού έχασε στις λεπτομέρειες το 4,73 μ. και την ευκαιρία να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Η Κυριακοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,66 μ. και έδειξε για μία ακόμη φορά πως επέστρεψε με υψηλές προσδοκίες. Στην τρίτη θέση μαζί με την Ελληνίδα ολοκλήρωσε και η Χόλι Μπράντσοου με το ίδιο ύψος.

Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε η Ελένη Πολακ, που πέρασε πάνω από τα 4,46 μ. και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,56 μ., ύψος το οποίο έδειξε πως δεν απέχει από τις δυνατότητες της. Η Πόλακ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,20 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη και συνέχισε με έγκυρα άλματα στα 4,36 μ. και 4,46 μέτρα.
Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε η Μυρτώ Κασσωτάκη, που ξεπέρασε τα 4,00 μ., που ήταν το αρχικό ύψος του αγώνα. Η νεαρή στη δοκίμασε στα 4,20 μ., όπου θα έχει την ευκαιρία να «νικήσει» στο μέλλον.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο