Η Βούλα Παπαχρήστου κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν του ανοιχτού στο τριπλούν μετέχοντας στο Ντάιαμοντ Λιγκ στο Γκέιτσχεντ την Κυριακή

Η Βούλα Παπαχρήστου κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν του ανοιχτού στο τριπλούν μετέχοντας στο Ντάιαμοντ Λιγκ στο Γκέιτσχεντ την Κυριακή.

Η Βούλα Παπαχρήστου κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν του ανοιχτού στο τριπλούν μετέχοντας στο Ντάιαμοντ Λιγκ στο Γκέιτσχεντ την Κυριακή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δίνει ένα δυνατό αγώνα στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η συμμετοχή της συμπίπτει και με τον πρώτο αγώνα της σειράς της World Athletics για το 2021, που επιστρέφουν στην κανονική τους μορφή.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε μια εντυπωσιακή σεζόν στον κλειστό σε ότι αφορά τις επιδόσεις της πηδώντας 14,60μ. που αποτέλεσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο. Δεν «μετουσιώθηκε» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Με «όπλο» την εμπειρία από τον κλειστό, θέλει να δείξει ετοιμότητα στο δρόμο για το Τόκιο. Η Βούλα Παπαχρήστου προέρχεται από τη συμμετοχή της στα «Βεργώτεια» στην Κεφαλλονιά, όπου αγωνίστηκε στο μήκος 6,43μ. και έδειξε σε καλή κατάσταση.

Στο μίτινγκ της βρετανικής πόλης θα αντιμετωπίσει κορυφαίες τριπλουνίστριες, ανάμεσά τους και μια γνώριμή της, την Πορτογαλίδα Πατρίσια Μαμόνα, η οποία στο Τόρουν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο αγώνας στο τριπλούν γυναικών είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:45 (ώρα Ελλάδας).

 

Μετέχουν: Ντόβιλ Κίλτι (Λιθουανία), Πατρίσι Μαμόνα (Πορτογαλία), Ναόμι Ογκμπέτα (Βρετανία), Κιτούρα Όρτζι (ΗΠΑ), Βούλα Παπαχρήστου (Ελλάδα), Σανιέκα Ρίκετς (Τζαμάικα), Όλγα Σαλαντούχα (Ουκρανία), Κίμπερλι Γουίλιαμς (Τζαμάικα).

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο